Pagina titel ...
maandag, augustus 3
P. Diddy’s 40 miljoen dollar kostende nieuwe huis heeft een onderwatertunnel…

0
P. Diddy’s 40 miljoen dollar kostende nieuwe huis heeft een onderwatertunnel…

P. Diddy is nu de trotse eigenaar van een volledig omheind landgoed met daarop in Europese stijl gebouwd landhuis in Holmby Hills, Los Angeles. Het landgoed van Diddy werd in 2012 gekocht en vervolgens compleet gerenoveerd door de vormalig Hollywood-producent en nu ook invloedrijk makelaar Nile Niami. Die betaalde er slechts $ 13.750.000, maar na zijn upgrade van huis en de daarbij behorende ruim 5200 vierkante meter grond betaalde Diddy’s iets meer: $ 40.000.000 dollar, omgerekend 32 miljoen euro.

De Amerikaans platenproducer, rapper en eigenaar van platenmaatschappij Bad Boy Records Sean John Combs (45), beter bekend onder zijn pseudoniemen Puff Daddy, P. Diddy, Diddy en Diddy-Dirty Money, was al jaren op zoek naar een gepast onderkomen in Los Angeles. Hij vond het met hulp van celebrity makelaar Kurt Rappaport.

(Lees verder na de advertentie)

Diddy’s nieuwe stulpje heeft 8 ruime slaapkamers en 11 badkamers. Het huis wordt na de renovatie gezien als een architectonisch meesterwerk en is voorzien van de laatste, technische, snufjes en natuurlijk alle gemakken. Zo is er een eigen filmzaal die plaats biedt aan 35 gasten.

Het lagoon-stijl zwembad heeft zijn eigen grot, bereikbaar  via een ondergrondse tunnel. In de ‘tuin’ ook een spa, een stoombad en een massageruimte. Naar de kapper gaan kan Diddy ook thuis doen, want een van de kamers is ingericht als schoonheidssalon. Natuurlijk is er ook fitnessruimte.

Zijn de acht slaapkamers bezet dan is er geen nood aan de man, want op het landgoed is er ook nog een 300 vierkante meter groot gastenverblijf met 3 slaap en 3 badkamers.

Op zijn nieuwe adres heeft Diddy Playboy-baas Hugh Hefner en Petra Ecclestone (25), de dochter van Formule 1-baas Bernie, als buren. Overigens heeft Petra Eccelstone haar huis ‘The Mansion’ te koop gezet voor 110 miljoen dollar.

ZIE OOK: Rapper Sean ‘Diddy’ Combs vraagt nu nog maar $ 7.500.000 voor zijn 2 kamer appartement (inclusief zijn glazen piano)

 

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0