Pagina titel ...

P. Diddy’s 40 miljoen dollar kostende nieuwe huis heeft een onderwatertunnel…

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

P. Diddy’s 40 miljoen dollar kostende nieuwe huis heeft een onderwatertunnel…

P. Diddy is nu de trotse eigenaar van een volledig omheind landgoed met daarop in Europese stijl gebouwd landhuis in Holmby Hills, Los Angeles. Het landgoed van Diddy werd in 2012 gekocht en vervolgens compleet gerenoveerd door de vormalig Hollywood-producent en nu ook invloedrijk makelaar Nile Niami. Die betaalde er slechts $ 13.750.000, maar na zijn upgrade van huis en de daarbij behorende ruim 5200 vierkante meter grond betaalde Diddy’s iets meer: $ 40.000.000 dollar, omgerekend 32 miljoen euro.

(Lees verder na de advertentie)

 

De Amerikaans platenproducer, rapper en eigenaar van platenmaatschappij Bad Boy Records Sean John Combs (45), beter bekend onder zijn pseudoniemen Puff Daddy, P. Diddy, Diddy en Diddy-Dirty Money, was al jaren op zoek naar een gepast onderkomen in Los Angeles. Hij vond het met hulp van celebrity makelaar Kurt Rappaport.

Diddy’s nieuwe stulpje heeft 8 ruime slaapkamers en 11 badkamers. Het huis wordt na de renovatie gezien als een architectonisch meesterwerk en is voorzien van de laatste, technische, snufjes en natuurlijk alle gemakken. Zo is er een eigen filmzaal die plaats biedt aan 35 gasten.

Het lagoon-stijl zwembad heeft zijn eigen grot, bereikbaar  via een ondergrondse tunnel. In de ‘tuin’ ook een spa, een stoombad en een massageruimte. Naar de kapper gaan kan Diddy ook thuis doen, want een van de kamers is ingericht als schoonheidssalon. Natuurlijk is er ook fitnessruimte.

Zijn de acht slaapkamers bezet dan is er geen nood aan de man, want op het landgoed is er ook nog een 300 vierkante meter groot gastenverblijf met 3 slaap en 3 badkamers.

Op zijn nieuwe adres heeft Diddy Playboy-baas Hugh Hefner en Petra Ecclestone (25), de dochter van Formule 1-baas Bernie, als buren. Overigens heeft Petra Eccelstone haar huis ‘The Mansion’ te koop gezet voor 110 miljoen dollar.

ZIE OOK: Rapper Sean ‘Diddy’ Combs vraagt nu nog maar $ 7.500.000 voor zijn 2 kamer appartement (inclusief zijn glazen piano)

 

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK