WAYLONS VRIENDIN BIBI: ‘Mijn borstvoeding stopte door Yvonne Coldeweijer’

0

(Beeld: CP/Instagram)

Overspelige Waylons vriendin Bibi Breijman komt met een heel opmerkelijk verhaal. Volgens Bibi stopte haar borstvoeding nadat het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer haar Waylon had ontmaskerd als notoir vreemdganger.


Vertelde Bibi Breijman eerder deze week dat ze door de Coldeweijer aan de oxazepam moest nu beweert ze zelfs dat haar borstvoeding stopte door de onthullingen. Het bedrog van Waylon van zijn zwangere vriendin kwam naar buiten door juicekanaal Juice Channel.

Niet veel later bracht ook Coldeweijer het verhaal, maar dan vol details, over vreemdganger Waylon. Aanvankelijk belde Waylons vriendin Bibi urenlang met Yvonne om alles te horen over het bedrog van haar man.  een paar dagen later nam Bibi het plotseling weer op voor Waylon.


Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal: “Dat zegt heel veel over hoe hij haar heeft gemanipuleerd en bespeeld. Haar eerste reactie aan mij was dan ook: ‘Hoe kan ik daar ooit nog naast liggen?’ Ze was er echt klaar mee. Heeft me die dag de hele dag gebeld en geappt om alle juice te verzamelen, ook over andere vrouwen.”

“Hij is toen gaan huilen en smeken bij haar moeder en die heeft op haar ingepraat. 😖 De volgende dag had ze hem vergeven en blokkeerde ze mij. Tja… dat heeft hij goed gedaan. 👍”

En nu zegt Bibi in De Telegraaf:  “Ik leed fysiek onder haar berichten. Mijn borstvoeding stopte, terwijl ik net een baby aan de borst had! Ik heb haar daarvan nog op de hoogte gesteld en verteld dat ik afstand moest nemen, omdat ik er anders aan onderdoor zou gaan. Ik wilde rechtop blijven staan en vechten voor mijn gezin.”

Bibi lijkt inmiddels te zijn vergeten dat ze urenlang met Yvonne heeft gebeld. “Ik heb geen wraakgevoelens naar Yvonne gehad. Ik heb wel getwijfeld of ik haar zou bellen als een vriendin, om te praten als mens. Ik heb haar nummer, ik had het gevoel dat ik haar kende. Alleen, dan gaat ze dat weer posten en verdraaien, dacht ik. Uiteindelijk heb ik haar geblokkeerd. Niet uit wraak, maar uit zelfbescherming.”