Oud-medewerker licht MARIAN uit B&B vol liefde op voor 120.000 euro (ook bedreigd met de dood)

0

(Beeld CP)

Marian uit B&B vol liefde is voor 120.000 euro opgelicht door een oud-medewerker. Reden voor de Brabantse ondernemer haar makelaarskantoor te koop te zetten. De oud-medewerker zou het geld van Marians rekening naar haar eigen rekening hebben weggesluisd. Ook zou Marian bedreigd zijn met de dood.


Marian, die de afgelopen maanden zien was in B&B vol liefde, legt op haar Instagram uit waarom ze haar makelaarskantoor te koop heeft gezet. Ze schrijft dat ’Kees van der Spek er een avondvullend programma’ over zou kunnen maken. “Hierbij wil ik graag enige duidelijkheid geven over de vele vragen die ik krijg. Op de eerste plaats heb ik voor de verkoop hiervoor niet aan het programma van BenB meegedaan.
Dat ik hiervoor gekozen heb heeft totaal andere redenen. Graag zou ik hierover nog eens een boekje over open willen doen
Kees van de Spek zou hierover nog een avondvullend programma kunnen maken .

Ook zou Marian bedreigd zijn met de dood. Er zou aangifte zijn gedaan, maar de politie in Portugal weigert volgens Marian onderzoek te doen naar de kwestie. Om deze reden zou Marian ook niet meer in het Zuid-Europese land verblijven.