Oranjes doen VIJF OP EEN RIJ op nieuwe gezinsfoto

0

Het Koninklijk Huis heeft in een kerstgroet op sociale media een nieuwe foto gedeeld van het koninklijk gezin. Vijf op een rij, dat doen de Oranjes op de nieuwe gezinsfoto die werd gemaakt door topfotograaf Erwin Olaf. De koninklijke familie wenst op de virtuele kerstkaart iedereen “een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2019”.

Olaf maakte eerder al portretten van de koninklijke familie, maar heeft nu een nieuw familieportret gemaakt van de koninklijke familie: koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.


De foto werd vrijdag gedeeld in een kerst- en nieuwjaarswens op sociale media. “Een gezegende Kerst en een gezond en voorspoedig 2019.”

©RVD – Freek van den Bergh


Gisteren plaatste het koningshuis ook een foto van Willem-Alexander in de bibliotheek van Paleis Noordeinde, waar gisteren zijn kerstboodschap is opgenomen. Koning Willem-Alexander week dit jaar voor de jaarlijkse kersttoespraak uit naar Paleis Noordeinde. Dit omdat het koninklijk gezin deze maand verhuist van de Eikenhorst in Wassenaar naar Paleis Huis ten Bosch. Dat is nog niet voldoende ingericht om de opnames te maken. Vandaar dat is gekozen voor het werkpaleis van de koning. De kerstboodschap is op Eerste Kerstdag te zien bij de NOS, om 12.00 uur op NPO 1.

Prinses Beatrix heeft ook haar kerstkaart verstuurd. Een kaart waarop Beatrix met haar acht kleinkinderen in een bootje zit. Haar persoonlijke boodschap erbij: “Mijn beste wensen voor een gezegend kerstfeest en een goed nieuwjaar, Beatrix.”

Share.