Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Oprah Winfrey lanceert talkshow rond coronavirus en zet haar man buiten

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Oprah Winfrey is opnieuw talkshowhost! Op Apple TV+ presenteert ze Oprah Talks Covid-19’ meekreeg. Ondertussen maakte Oprah bekend dat ze haar man Stedman Graham niet alnger welkom is in haar huis…

(Lees verder na de advertentie)

“Net zoals miljoenen mensen over de hele wereld zit ook ik inmiddels al een week veilig thuis. Veel mensen zijn gestrest en onzeker en daarom wil ik wat hoop en perspectief bieden”, schrijft Oprah Winfrey op Twitter. Daarom is ze gestart met een nieuwe talkshow die draait rond het coronavirus. De eerste twee afleveringen verschenen afgelopen weekend al op Apple TV+.

In de eerste aflevering heeft Oprah een Skypegesprek met de Britse acteur Idris Elba en zijn vrouw Sabrina. De twee zitten al een tijdje in quarantaine nadat ze positief hebben getest op het coronavirus. In de tweede aflevering komt Wintley Phipps aan het woord, een pastoor en tevens een van de goede vrienden van Oprah. Hij laat zijn spirituele blik over de huidige omstandigheden gaan.

Oprah zegt ook dat ze haar partner Stedman Graham, met wie ze al dertig jaar samen is, naar het gastenverblijf heeft gestuurd. Stedman vloog de afgelopen weken de wereld rond en Oprah, net hersteld van een longontsteking. is bang dat haar man besmet is met het coronavorus. Om geen risico te nemen mocht hij het huis niet meer in en werd hij verbannen naar het, riante, gastenverblijf.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0