Oprah Winfrey lanceert talkshow rond coronavirus en zet haar man buiten

0

Oprah Winfrey is opnieuw talkshowhost! Op Apple TV+ presenteert ze Oprah Talks Covid-19’ meekreeg. Ondertussen maakte Oprah bekend dat ze haar man Stedman Graham niet alnger welkom is in haar huis…

“Net zoals miljoenen mensen over de hele wereld zit ook ik inmiddels al een week veilig thuis. Veel mensen zijn gestrest en onzeker en daarom wil ik wat hoop en perspectief bieden”, schrijft Oprah Winfrey op Twitter. Daarom is ze gestart met een nieuwe talkshow die draait rond het coronavirus. De eerste twee afleveringen verschenen afgelopen weekend al op Apple TV+.


In de eerste aflevering heeft Oprah een Skypegesprek met de Britse acteur Idris Elba en zijn vrouw Sabrina. De twee zitten al een tijdje in quarantaine nadat ze positief hebben getest op het coronavirus. In de tweede aflevering komt Wintley Phipps aan het woord, een pastoor en tevens een van de goede vrienden van Oprah. Hij laat zijn spirituele blik over de huidige omstandigheden gaan.

Oprah zegt ook dat ze haar partner Stedman Graham, met wie ze al dertig jaar samen is, naar het gastenverblijf heeft gestuurd. Stedman vloog de afgelopen weken de wereld rond en Oprah, net hersteld van een longontsteking. is bang dat haar man besmet is met het coronavorus. Om geen risico te nemen mocht hij het huis niet meer in en werd hij verbannen naar het, riante, gastenverblijf.