Opnieuw groot verdriet voor FRANS BAUER: Broer DORUS heeft kanker

0

Frans Bauer is nog maar net bekomen van de herseninfarct dat zijn rouw Mariska eerder dit jaar trof. Gaat het met zijn vrouw een stuk beter nu blijkt dat Frans zijn broer Dorus (54) kanker heeft. Dorus wacht een zware operatie.

het viel al op dat Dorus, die ook te zien was in de docusoap rond de familie en het reisprogramma Vive la Frans, een tijdje uit beeld was, maar nu blijkt ook waarom. Dorus heeft kanker en moet een zware operatie ondergaan. Zo kort na het drama met zijn echtgenote Mariska (46), die begin januari door een herseninfarct werd getroffen, wordt het familiegeluk van de Bauers dus opnieuwbedreigd.


“Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, zegt Frans in het nieuwe nummer van weekblad Prive dat vandaag verschijnt. “et zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer. Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil. Voorlopig zal Dorus niet van de partij zijn bij mijn concerten, waar hij normaal gesproken de fankraam runt. Voor alles is natuurlijk een oplossing te bedenken, maar het voornaamste is dat hij er weer bovenop komt.”

Dan zegt Frans in het weekblad: “k denk ook weleens: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.” En tegenslagen waren er de laatste jaren genoeg voor Frans. Mariska’s broertje kwam om het leven kwam bij een ongeluk. Ook de dood van zijn vader Chris hakte er flink in bij de Bauers en dan was er nog een familiedrama rond zijn oom en tante en Frans eigen burn-out en het herseninfarct van Maris.


“Mijn leven kent heel veel hoogtepunten, maar diepe dalen zijn er ook geweest. Op zich zijn de kansen van Dorus goed. Maar ik ben toch blij als de operatie achter de rug is en hij op een dag te horen zal krijgen dat hij helemaal genezen is!”