Opnieuw bestralingen gevolg door halfjaar chemo voor Linda Hakeboom (35) na vondst kwaadaardige cellen

0

Opnieuw bestralingen en een halfjaar chemo voor Linda Hakeboom (35) na vondst kwaadaardige cellen. In augustus vorig jaar werd bij Linda borstkanker ontdekt. In oktober begon de eerste chemotherapie, die ze na vijf maanden in februari afrondde. maar
Linda Hakeboom heeft opnieuw chemotherapie nodig nu er weer kwaadaardige cellen gevonden zijn.

“Ik ben gisteren weer naar het ziekenhuis geweest en we hebben samen besloten dat we wel weer een halfjaar chemo gaan doen”, vertelt de filmmaker in haar Instagram Stories.


Linda ziet er tegenop om weer aan een nieuwe ronde chemo te beginnen. “Er is heel weinig kwaadaardigs gevonden, maar ze zeggen toch bij mijn leeftijd en type kanker alles te willen doen om te voorkomen dat het ooit nog terugkomt. Alles wat ik nu kan doen, ga ik gewoon doen. Liever nog een halfjaar langer bijwerkingen, dan dat ik ooit weer hierin terechtkom”, vertelt Linda, die bekend werd door haar documentaires over Nikkie de Jager, Jett Rebel en Douwe Bob.

Linda bereidt zich nu voor op een maand bestralingen, die voorafgaan aan de chemotherapie. “Dat is iedere dag naar het ziekenhuis. Daarna moet ik aansterken en ga ik beginnen met die tabletten.”


Share.