Pagina titel ...

Opnamen nieuw seizoen Wie is de Mol? bezig in coronaoranje Tsjechië

0

Een vakantieganger die een boswandeling aan het maken was in Tsjechië, kwam daar aanwijzingen tegen van een Wie is de Mol?-spel. (Screenshot Shownieuws)

Tsjechië is de locatie van het nieuwe seizoen Wie is de Mol? Een vakantieganger die een boswandeling aan het maken was in Tsjechië, kwam daar aanwijzingen foto’s tegen van een Wie is de Mol?-spel. De keuze voor het Oost-Europese land als WIDM-locatie is bijzonder, want Tsjechië is sinds 22 september code oranje. Alle niet-noodzakelijke reizen naar het land zijn niet toegestaan. Tsjechië heeft op dit moment de hoogste corona besmettingscijfers van Europa.


In januari zal het 21e seizoen van Wie is de mol op televisie te zien zijn en de opnamen zijn al bezig in Tsechie. Een oplettende vakantieganger, die zo’n 3 weken geleden een boswandeling aan het maken was in Tsjechië, kwam daar ineens foto’s tegen van een Wie is de Mol?-spel en tipte Shownieuws.

De keuze voor Tsjechië is bijzonder, want het land heeft sinds 22 september coronacode oranje. Dat betekent dat alle niet-noodzakelijke reizen naar het land zijn niet toegestaan. Bovendien heeft Tsjechië op dit moment ook nog eens de hoogste corona besmettingscijfers van Europa.

Waarschijnlijk zijn de opnamen al voor de dag dat het land code oranje werd, 22 september, al begonnen waren. Voor de nog onbekende kandidaten betekent het in ieder geval dat ze bij terugkeer uit Tsjechië een 10-daagse thuisquarantaine wacht.

Er gingen al  geruchten dat Wie is de mol? aan het opnemen was. Het zou ook de reden zijn dat presentator Rik van de Westelaken begin oktober niet bij het Gouden Televizierring Gala in Amsterdam aanwezig was.

De kandidaten zijn nog niet bekend, maar alle Molloten kunnen nu gaan speculeren wie er meedoen aan het nieuwe seizoen.

 


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();