VIDEO – Deze tien BN’ers doen mee aan 21ste seizoen Wie is de Mol? in Tsjechië

0

Op zaterdag 2 januari 2021 begint het 21ste seizoen van het Wie is de Mol?, dat is opgenomen in Tsjechië. Deze bekende Nederlanders zie je dan voorbijkomen. Splinter Chabot (auteur), Charlotte Nijs (journalist). Remco Veldhuis (zanger Veldhuis en Kemper), Renée Fokker (actrice), Joshua Nolet (zanger Chef’s Special), Marije Knevel (adjunct-hoofdredacteur Linda online), Erik de Zwart (radio-dj), Rocky Hehakaija (voetballer), Florentijn Hofman (beeldend kunstenaar) en Lakshmi (zangeres)


Tsjechië is de locatie van het nieuwe seizoen Wie is de Mol? Een vakantieganger die een boswandeling aan het maken was in Tsjechië, kwam daar al in okotber aanwijzingen foto’s tegen van een Wie is de Mol?-spel. De keuze voor het Oost-Europese land als WIDM-locatie heette bijzonder, want Tsjechië was sinds 22 september code oranje. Alle niet-noodzakelijke reizen naar het land waren niet toegestaan omdat Tsjechië heeft de hoogste corona besmettingscijfers van Europa had.

Waarschijnlijk waren de opnamen al voor de dag dat het land code oranje werd, 22 september, al begonnen. Voor de toen nog onbekende kandidaten betekende het in ieder geval dat ze bij terugkeer uit Tsjechië een 10-daagse thuisquarantaine wachtte.