OPGEPAKT! Ex-wereldkampioen tijdrijden ROHAN DENNIS rijdt echtgenote dood

0

(Beeld: CP)

De Australische ex-wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis (33) is in Australië opgepakt voor het doodrijden van z’n echtgenote Melissa Dennis. De vrouw, met wie Dennis twee kinderen heeft, zou door haar man in Adelaide aangereden zijn met pick-uptruck en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.


Een week geleden postte Dennis nog een foto met Melissa op Instagram, maar de 32-jarige Melissa Dennis – meisjesnaam Hoskins – werd zaterdag even na 20 uur op enkele meters van haar huis aangereden door haar man en vervolgens in kritieke toestand afgevoerd naar Royal Adelaide Hospital, waar ze overleed, zo berichten Australische media.

De Australische politie bevestigd het nieuws en meldt dat een man werd opgepakt. Dat zou dan Rohan Dennis zijn. “Na een ongeval in Medindie (Adelaide, red.) afgelopen nacht hebben we een man gearresteerd. Iets na acht uur werden de hulpdiensten opgeroepen, nadat er een melding binnenkwam van een vrouw die was aangereden door een auto.”


Dennis zou achter het stuur van de pick-uptruck hebben gezeten en is intussen aangeklaagd voor “doodslag door roekeloos rijgedrag en het in gevaar brengen van een mensenleven”.