OPEN HUWELIJK? Net getrouwde STEVEN BRUNSWIJK zoent met andere vrouw, en zijn echtgenote ook

0

(Beeld: Instagram)

Steven Brunswijk is tijdens de Pride in Amsterdam zoenend gespot met een andere vrouw dan zijn kersverse bruid. En echtgenote Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame. Brunswijk: “Jammer dat je tegenwoordig gedwongen wordt om als bekend persoon je privé leven te bespreken. Maar ja, het is wat het is. Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z’n viertjes.”


Juicekanaal Life of Yvonne deelde zondag beelden van Steven, die zoent met een andere vrouw dan zijn Ayla. In de video is te zien hoe Brunswijk danst met een vrouw en zijn handen over haar lichaam laat gaan. Even later zoenen de twee gepassioneerd. Yvonne bracht de beelden in verband met de trouwerij van Brunswijk, drie weken geleden.

“Wie is deze dame waar je tegenaan staat te geilen? Weet je vrouw dit?” schrijft ze erbij. Het antwoord blijkt: ja. Sterker nog, ook Ayla zelf heeft met een ander gezoend. “Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame… Dat klopt”, schrijft Steven op Instagram Stories. “En Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame. Moeilijk voorstellen voor jullie, maar dat is niet erg. Je bent past vrij als je niet in een hokje past”, aldus de cabaretier.


Even later voegt hij hier in een bericht aan toe: “Jammer dat je tegenwoordig gedwongen wordt om als bekend persoon je privé leven te bespreken. Maar ja, het is wat het is. Het was in ieder geval erg gezellig geworden met z’n viertjes.”

“Ayla stuurde die dame zelf op me af,” vertelt Steven tegen het AD. ‘We waren bij Pride in Amsterdam, ik stond met een spa rood en die vrouw kwam naar me toe. ‘Je vrouw heeft gezegd dat ik met je moet dansen’, zei ze. Ayla keek toe en stak haar duim op.” Het past bij de afspraken die Ayla en hij met elkaar hebben. “We hebben daar heel goed met elkaar over gesproken. Getrouwd zijn betekent dat je tot je 90ste bij elkaar bent, als je geluk hebt. Wie zegt dat je de rest van je leven met één iemand plezier mag hebben, waarom zou je niet af en toe iets anders proberen?”

Volgens Brunswijk hebben hij en Ayla geen openhuwelijk. “Ik zeg niet tegen zo iemand: kom maar mee naar huis. En het is niet zo dat we dit elke week doen, maar af en toe. Het is alleen leuk als Ayla en ik sámen zijn, ze is er altijd bij.” Liefde gaat om elkaar álles gunnen, meent Brunswijk. “Als je dan nee zegt als iemand de lusten wil van een ander, houd je dus kennelijk niet zoveel van diegene dat je haar dat gunt.’’