Op zijn ziel getrapte privédetective Sander van Betten: ‘Erica en ik hadden wél verkering’

0

Erica Meiland mag dan beweren dat Sander van Betten slechts haar wandelmaatje was en dat er van relatie nooit sprake is geweest, de privédetective denkt daar toch anders over. Sterker nog: Van Betten zegt dat ze wel ‘verkering’ hadden en dat hij ook verliefd op Erica is geweest.

In maart maakte Erica bekend dat zij en Sander het al een half jaar ‘heel leuk’ hadden. Ze gingen een aantal keren samen wandelen. Vorige week vertelde Erica dat van een relatie nooit sprake is geweest. en dat is tegen het zere been van Sander, die op zijn sociale media koketteerde met zijn relatie met Erica. In de Shownieuws Podcast zegt Sander (60) dat hij en Erica wel degelijk ‘verkering’ hadden.


Patty Brard en Bart van Ettekoven belden voor de Shownieuws Podcast met Sander en Patty vroeg hem ronduit: “Hebben jullie ooit verkering gehad of niet?” Sander reageert met een duidelijk: “Jazeker!”

Waarop Bart van Ettekoven zegt: “Daar dacht Erica toch een beetje anders over. Erica zegt dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie!” Sander: “Oh, is dat zo? Ik heb het allemaal niet helemaal gevolgd. Ja, het is maar hoe je het bekijkt, hè?”


Erica Meiland (Beeld: Talpa/William Rutten)

Als Brard vraagt of Erica en Sander verliefd waren volgt een korte stilte voor de privédetective zegt: “Nou, ik wél, ik kan niet voor haar spreken, natuurlijk.” En daar hield Sander het bij. Wel beweert hij nog gewoon contact te hebben met Erica, Martien en de rest van de familie Meiland.

De relatie tussen Erica en Sander was een van de verhaallijnen in het afgelopen seizoen van Chateau Meiland. Op de dag van de laatste aflevering van het vijfde seizoen Chateau Meiland, waarin Sander te zien was, hoopte Sander nog ook het zesde seizoen in beeld te komen. Afgelopen maandag schreef hij op zijn Instagram: ‘Alweer de laatste aflevering van het 5e seizoen! Op naar seizoen 6. Zou leuk zijn!’.