Op weg naar nieuw geluk? Marco Borsato: ‘Leontine en ik zijn weer aan het daten’

0

Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine zijn, volgens de zanger, die zijn huwelijk zag stranden door zijn buitenechtelijke, weer aan het daten zijn. Borsato:”Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.”

Dit vertelde de zanger woensdagochtend in De 538 Ochtendshow waar hij te gast voor het promoten van zijn nieuwe single hef je glas die hij maakte met Rolf Sanchez. Het nummer is de tweede samenwerking van Sanchez met Borsato en liedjesschrijver John Ewbank.


Als Frank Dane vraagt aan Marco hoe het nu gaat tussen hem en Leontine, antwoordt hij: “Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje.” Frank: “Wat betekent daten?” Marco: “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.” “De intentie is dat het goedkomt?”, vult Frank aan. “Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los”, reageert de zanger.

Eerder vertelde Mary Borsato, de moeder van Marco, aan Shownieuws dat ze hoopt dat ze weer samenkomen. “Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven. Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en super lief tegen elkaar en tegen de kinderen. Ik kan geen koffiedik kijken maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed.”


Begin 2020 kondigden Marco Borsato en Leontine Ruiters aan te gaan scheiden. ‘Dit was het meest verdrietige jaar uit mijn leven’, schreef Marco eind 2020. ‘En al is het verdriet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021.’

Aan het begin van 2021 postte Leontine een foto van een vlinder die zich in 2021 ontpopt. Ze gaat ervoor, lijkt de boodschap. ‘Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn’, reageerde haar ex, citerend uit zijn nummer Vlinders uit 2004. ‘Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn.’

Vorige week zei Borsato over de scheiding met Leontine: ‘Dat was mijn grootste fout’

Share.