Op weg naar huwelijk… MAX VERSTAPPEN en KELLY naar MARTIN GARRIX met (schoon)familie

0

(Beeld: Instagram)

Op weg naar het huwelijk van MAX VERSTAPPEN en KELLY PIQUET hebben nu ook Sophie Kumpen, de moeder van Max, en Sylvia Tasmen-Piquet, de moeder van Kelly, elkaar voor het eerst ontmoet. Met de twee families bijna compleet werd het een gezellig weekend aan de Franse Cote d’Azur en daar hoorde natuurlijk ook een bezoek bij aan dj Martin Garrix, de vriend van Max die in Cannes optrad.


Max Verstappen en Kelly Piquet, dochter van oud-wereldkampioen Nelson Piquet, zijn nu al een tijdje een koppel. In november 2021 ontmoette Verstappen zijn schoonvader, oud coureur Nelson Piquet. Toen was Max net F1-wereldkampioen geworden. De moeders van Kelly Piquet en Max Verstappen hebben elkaar inmiddels ook ontmoet.

Uit foto’s en video’s die Kelly Piquet op Instagram zette is op te maken dat Sophie Kumpen (moeder van Max Verstappen) en Sylvia Tamsma-Piquet (moeder van Kelly Piquet) gezellig borrelen met elkaar. Tamsma is niet alleen Nederlandse ze is net als Kelly model. Ook Max’ zus Victoria Verstappen was van de partij. Dit alles vond plaats, zo zien we aan de tags, in La Réserve à la Plage te Ramatuelle in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.


Max Verstappen was trouwens ook present, want mama Sophie postte een gezamenlijk kiekje, met als tekst “Alles wat ik nodig heb op vakantie”. Alleen was Max natuurlijk niet uitgenodigd op ladies day!

Max Verstappen was afgelopen zaterdag aanwezig bij een optreden van DJ en goede vriend Martin Garrix in Cannes. De kampioenschapsleider van Red Bull Racing deed dit met zijn vriendin Kelly Piquet en zijn familie, met onder meer moeder Sophie en jongere zus Victoria. De twee hebben al jaren een goede band met elkaar.