Ook zijn eigen vrienden laten prins nu vallen…. ‘Andrew is gek op vierhandenmassages’

0

Zelfs de eigen vrienden van de vanwege zijn relaties met jonge vrouwen onder vuur liggende Britse prins Andrew klappen nu uit de school in de Britse kwaliteitskrant The Times. “Hij zei in het bijzonder te houden van vierhandenmassages.” Vrienden die ook zeggen dat Andrew ook met de 17-jarige Virginia het bed heeft gedeeld.


Ghislaine Maxwell (58), de rechterhand de inmiddels overleden pedofiel en miljardair Jeffrey Epstein wacht In een cel in New York haar lot af, en dat is geen goed nieuws voor de Britse verontrustend nieuws voor prins Andrew (60). In ruil voor een ‘deal’ met het gerecht kan Maxwell hem immers aan de galg praten. Maar zelfs zijn eigen intimi klappen nu uit de school.

Verrassend genoeg gooien die vrienden van prins Andrews de handdoek in de ring en verdedigen hem niet langer. Het gezaghebbende Britse dagblad The Times sprak met meerderen vrienden over de prins die er van wordt beiocht dor hij seks met heel jonge vrouwen zou hebben gehad. Vrouwen uit de entourage van de inmiddels overleden pedomiljardair Epstein.


N de gesprekken met de intimi van Andrew concludeerde The Times dat Andrew ‘geen idee had dat de meisjes die hij via Epstein ontmoette verhandeld werden en verplicht waren met hem te slapen’. En ook dat ‘Andrew bijna zeker met Virginia (de vrouw die claimt drie keer onder dwang seks te hebben gehad met de Britse prins, red)  geslapen heeft’. ‘Natuurlijk heeft hij het gedaan’, was ieders onmiddellijke antwoord.” Begin deze maand meldde zich nog een slachtoffer van Epstein, Caroline Kaufman, met de bewering dat ze in 2010 in zijn huis verkracht werd door de miljardair terwijl de prins er logeerde.

The Times laat ook een vrouw aan het woord die een relatie met Andrew heeft gehad, en zij vertelt dat hij verslaafd is aan massages. “Hij zei in het bijzonder te houden van vierhandenmassages, waarbij twee vrouwen tegelijk op je lichaam werken. Toen ik in het BBC-interview hoorde over een voetmassage, dacht ik meteen: Ja, helemaal zijn stijl’”, aldus Andrews ex, verwijzend naar diens desastreuze tv-verdediging van zijn relatie met Epstein. Epstein en Maxwell lokten de jonge vrouwen met de belofte van baantjes als masseuses.

Epsteins jonge harem, zo klinkt het in de krant uit de kring rond Andrew, was niet eens de reden waarom de twee bevriend waren. “De royals pappen bewust aan met de rijken. Elke penny moet verantwoord worden dus kunnen ze zich zelf geen privévliegtuigen of -jachten veroorloven. Dat is waarom je hen altijd op de vliegtuigen en jachten van anderen ziet: ze zijn dol op gratis vakanties”, weet een intimus.