Ook MARK RUTTE staat als hij op vakantie gaat gewoon anderhalf uur in de rij op Schiphol

0

Ook MARK RUTTE staat als hij op vakantie gaat gewoon in de rij op Schiphol. De premier van Nederland stond in de rij achter voormalig 3FM-baas Wilbert Mutsaers en had er tijdens het lange wachten, anderhalf uur, geen enkel bezwaar tegen op de foto te gaan met de zoontje van de vroegere baas van 3FM.

Wilbert Mutsaers, die tegenwoordig bij Spotify werkt, stond wel even raar te kijken. “We gaan op vakantie en Mark Rutte wilde mee! Nee hoor, maar hij stond zojuist precies achter ons in de rij (en kende me nog van de 3FM tijd). Enfin, off we go!”, zegt hij op zijn Facebook.


En het was lang wachten. “We stonden in dezelfde rij ja, gewoon als alle andere mensen, en zijn er net doorheen. Anderhalf uur, netjes.”

De foto van de wachtende Rutte haalde donderdagavond ook n RTL Boulevard. “De minister-president van dit land, Mark Rutte van de VVD, ging dus ook op vakantie. Niet via de VIP, maar gewoon in de rij staan. Hij stond achter mijn oude baas, de zenderbaas toen wij dj waren bij 3FM, Wilbert”, zei presentator Lex Uiting.


Uiting was een beetje sceptisch. “De minister-president heeft dus in de rij gestaan, jongens. Maar dat is toch ook een beetje voor de bühne of niet?” Levi van Kempen, voormalig ONM-acteur en tegenwoordig piloot van Transavia, denkt van niet. “Dat weet ik niet. Ik denk het niet. Ik denk dat hij gewoon netjes in de rij heeft gestaan.”

Lex Uiting besloot met: “Daar is natuurlijk over nagedacht.”