OOGGETUIGEVERSLAG: ‘Lil’ Kleine mishandelde eerst zijn Jamie en ging vervolgens feestvieren’

0

Lil’Kleine is op Ibiza gearresteerd in een hotelkamer vol met feestende mensen. Een ooggetuige vertelt dat de rapper stond te trillen op zijn benen toen de politie die kamer van het UKO-hotel binnenviel. De rapper ging naar het feest op de hotelkamer nadat hij zijn vriendin Jamie eerst mishandeld had in zijn eigen hotelkamer. De rapper is na een nacht cel voorwaardelijk vrijgelaten. Vriendin Jamie Vaes stapte vandaag op het vliegtuig naar Nederland.

Een ooggetuige van de arrestatie van Kleine in de hotelkamer vertelt aan Shownieuws Kleine’s verloofde Jaimie bebloed aan de balie van het hotel rond half 12 om een taxi zou hebben gevraagd om aangifte van mishandeling te gaan doen. De Spaanse politie arriveerde twee uur later, om half 2 ’s nachts, bij het hotel. Lil’ Kleine was in geen velden of wegen te bekennen. Het personeel van het OKU-hotel assisteerde de politie in de zoektocht naar Kleine.


De ooggetuige tegen Shownieuws: “Na een tijdje klopten ze op een van de deuren en deed een vrouw open. Zij vertelde de politie dat ze Lil’ Kleine niet kende, maar dat ze het aan haar kamergenoten zou vragen. Vervolgens sloot ze de deur en klonken er even later rare geluiden. Toen er opnieuw op de deur werd geklopt en de vrouw na 1 minuut niet opendeed, forceerde de politie de deur.”

“Iedereen had zich in kasten en achter gordijnen verstopt voor de politie”, vervolgt de bron van het programma. In deze kamer vonden ze ook een verstopte Lil’ Kleine.”


De bravoure die Kleine eerder op het feestje nog had verdween als sneeuw voor de zon. De ooggetuige: “Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen. Voor ze hem zijn handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden.”

Een Spaanse rechter op Ibiza heeft Lil’ Kleine vandaag vrijgelaten. Na een nacht in de cel bij Guardia Civil te hebben doorgebracht werd Lil’ Kleine maandagmorgen overgebracht naar de rechtbank van Ibiza om zich te verantwoorden voor het mishandelen van zijn vriendin Jamie Vaes in een kamer van het Uko-hotel op Ibiza.

Scholten werd voorgeleid aan een Spaanse rechter, gespecialiseerd in huiselijk geweld, op verdenking van mishandeling. De rechter besloot tot een voorwaardelijk sepot, waarop de rapper werd vrijgelaten. Dat houdt in dat de zaak nog niet gesloten is. Het is nog niet duidelijk hoe de zaak nu verder gaat. Jamie Vaes nam vandaag, maandag, een vliegtuig naar Nederland.

Op de video beelden is te zien dat de rapper maandagochtend in handboeien door de politie naar de rechtbank werd gebracht waar hij werd voorgeleid aan de rechter.

Share.