Ooggetuigen ontkennen dat MAXIME MELILAND verkracht werd: ‘Ze zat bovenop en ze liegt veel’

0

(Beeld: Instagram Maxime Meiland)

Twee ooggetuigen van de vermeende verkrachting van Maxime Meiland ontkennen dat Maxime gedwongen zou zijn tot seksueel contact. “Het was op geen enkele manier onder dwang, dat slaat echt nergens op. Ik heb Maxime bovenop zien zitten. Geheel uit vrije wil. Er was geen enkele sprake van verkrachting,” zegt een de twee.


Maxime onthulde in haar biografie dat zij in haar jeugd verkracht zou zijn. Afgelopen week ontkende de door Maxime als ‘ex-bajesklant’ omschreven man de verkrachting. Hij sprak over seks met wederzijdse toestemming. en nu zijn er twee getuigen van die vrijpartij die die het verhaal van de ‘verkrachter’ bevestigen.

Twee mannen die beweren ooggetuigen te zijn geweest. ‘Voor mij is het heel duidelijk: in mijn ogen was er die avond niet veel aan de hand,’ vertelt de eerste ooggetuige van de vrijpartij aan Story. ‘Het is mogelijk dat zij dat anders heeft geïnterpreteerd. Maar het zag er niet uit als verkrachting. Ik heb Maxime bovenop zien zitten.’


De tweede ooggetuige zegt in het weekblad: ‘Ik was erbij, en ik heb alles gezien. We waren een avondje gaan stappen in Noordwijk, en zijn toen naar de ijsbaan in Lisse gegaan. Maxime was, oe zeg ik het netjes, erg gewillig. Zij zocht met iedereen contact, dat deed ze ook met (naam). Ze was heel hongerig. Wij mannen ervaarden dat als makkelijk. Ik heb alles gezien wat er tussen Maxime en (naam) is gebeurd. Het flirten, het weglopen, en uiteindelijk heb ik ze in de bosjes bezig gezien. Dat was seks. Het was op geen enkele manier onder dwang, dat slaat echt nergens op. Ik heb Maxime bovenop zien zitten. Geheel uit vrije wil. Er was geen enkele sprake van verkrachting. Maxime liegt veel, maar dit schoot bij mij echt in het verkeerde keelgat. Het is niet zo gegaan als zij in haar biografie beschrijft!’

De man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting heeft inmiddels aangifte gedaan tegen Maxime. Dat bevestigt advocaat Peter Schouten, die de man bijstaat, aan het ANP. De man verwijt Meiland dat zij hem vals heeft beschuldigd van verkrachting.