‘Onschuldige’ GLENNIS GRACE slaat terug: ‘Wacht totdat je mijn verhaal hoort (mijn zoon is aangevallen door 5 man personeel van de Jumbo’)

0

Glennis Grace mag dan samen met haar 15-jarige zoon en een vriend drie dagen vast hebben gezeten voor het mishandelen van het personeel van een Jumbo-vestiging in Amsterdam dat is volgens de zangeres volkomen ten onrechte geweest. Van haar advocaat moet ze zwijgen, maar op sociale media lukt dat haar niet. Daar zegt ze: “Mijn tong brandt!” En: Wacht totdat je mijn verhaal hoort.” Maar ook: “Mijn is zoon aangevallen door 5 man personeel van de Jumbo. Mijn verhaal komt nog.”

Juicekanaal Reality FBI plaatst een screenshot van iemand die tegen Glennis op haar sociale media zegt: “Yesss gaan we eindelijk van je af zijn 🥳.” Waarop Glennis tikt: “NOOIT! Dit maakt mij alleen maar sterker. Wacht totdat je mijn verhaal hoort.”


In een door RoddelPraat online gezet chatgesprek zegt Glennis zelfs dat zij en haar zoon onschuldig zijn als iemand aan haar schrijft. “Je zal maar mensen aanvallen omdat je zoon ongewenste acties pleegt”, stuurt iemand aan haar. Glennis daarop: “Nee lieverd. Omdat mijn zoon aangevallen is door 5 man personeel van de Jumbo. Mijn verhaal komt nog.”

De verzender: “Hey mop, des te langer je wacht met je verhaal, des te ongeloofwaardiger je wordt #tipvanflip.” Glennis: “Dat is zeker wat ik ook wil, maar wordt afgeraden door advocaten op dit moment vanwege het onderzoek.
Geloof mij, mijn tong brandt.”


Glennis advocaat Kerem Canatan laat bij RTL Boulevard weten ‘op dit moment geen commentaar’ te hebben. Ook verwijst hij ons door naar het statement van Glennis op Instagram vorige week. Tegen persbureau ANP zei de advocaat van Glennis Grace, Kerem Canatan, eerder dat de zangeres een supermarktmedewerker heeft geduwd, maar dat ze zich niet herkent in de beschuldigingen dat ze heeft geschopt en geslagen. Glennis zelf op Instagram. “Ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd.”

De ruzie waarbij de zangeres betrokken was ontstond in een vestiging van de Jumbo aan de Westerstraat in Amsterdam. Aan de ruzie ging volgens de politie een incident tussen een klant (de zoon van Glennis die een e-sigaret opstak, red) en een personeelslid vooraf. Daarbij zou de klant de Jumbo-medewerker hebben mishandeld en bedreigd.

De Amsterdamse politie liet eerder al weten dat “de klant van het eerste incident” later inderdaad is teruggegaan naar de Jumbo, samen met een groep mensen. De politie kreeg vervolgens meldingen binnen van vernielingen in de supermarkt. Ook zou de groep verschillende supermarktmedewerkers hebben aangevallen en mishandeld. “Er werden gewonde supermarktmedewerkers aangetroffen”, meldde de politiewoordvoerder.