Onherkenbaar: Virginia van Eck, de ex van Rens, van maat 54 naar maatje 40 en 50 kilo lichter

0

Virginia van Eck (27), de ex van Peter Jan Rens, heeft een metamorfose ondergaan. Had ze maat 52/54nu is dat maatje 40′. En ze viel 50 kilo af!

‘Eén jaar geleden ging ik een traject in waarin ik enorm zou veranderen’, legt ze uit op social media. Virginia heeft een gastric bypass gekregen en is sindsdien ‘gehalveerd’ en maar liefst 50 kilo lichter. ‘Nooit had ik verwacht dat het mijn leven zo zou veranderen’, voegt ze eraan toe.


En natuurlijk heeft Virginia een nieuwe liefde in haar leven: Mandy. De twee vrouwen leerden elkaar vandaag precies één jaar geleden kennen. ‘Ik herinner mij nog heel goed dat ik dacht: wat een leuke meid’, verklaart ze. Virginia vertelt dat ze ‘niet alleen fysiek’ een omslag heeft gemaakt, maar ‘in alle opzichten’. ‘Ik ben zo blij met de nieuwe ik en mijn hele leven eromheen. Mijn doel is bereikt en nu kan ik met veel energie, geluk, liefde, blijdschap en een goede gezondheid vooruit kijken naar een mooie toekomst!’

Na zeven jaar was de koek definitief op tussen Peter Jan Rens en zijn vrouw Virginia. De presentator verloor de moeder van zijn twee kinderen aan een andere vrouw.


Het boterde toen al geruime tijd niet tussen het stel, maar Virginia bleef bij de oud-showmaster voor hun twee kinderen Djelisa en Djanina. Daar kwam verandering in toen ze een maagverkleining onderging en in het ziekenhuis de 28-jarige Mandy ontmoette. De twee bleken al snel meer voor elkaar te voelen dan vriendschap.

Mandy heeft uit een vorige relatie ook al drie kinderen, Virginia rekent het kroost inmiddels ook tot het hare.