Onder dwang betuigt Bridget Maasland medeleven na dood Nathalie Hoop, stiefmoeder van haar zoon Mees

0

Van harte ging het blijkbaar niet, maar Bridget heeft toch haar medeleven betoont met de dood van Nathalie Hoop, de vrouw van haar ex-man Pepijn Padberg en de bonusmama van hun zoon Mees. Dat medeleven kwam er pas nadat haar volgers op de sociale media respectloos noemden.

‘Veel te vroeg gestorven mama van @keet_bowie_padberg , bonus mama van @_mees_padberg . Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan.šŸ’•R.i.p lieve @nathalie_padberg_hoop’, schreef Bridget Maasland ruim een dag nadat het nieuws bekend geworden was dat Nathalie Hoop aan de gevolgen van baarmoederhalskanker was overleden.Ā Nathalie (43), die vorig jaar augustus was getrouwd met Pepijn Padberg, de ex van Maasland en de vader van haar zoon Mees. bij het bericht overigens een foto waarop alleen de rug van Nathalie te zien is…


Maasland zweeg lang over de dood van Nathalie. Eerst plaatse ze nog maar een aankondiging van een nieuwe aflevering ā€˜Hotter Than My Daughter’. ‘Vanavond weer een nieuwe Hotter Than My Daughter’, is de enige tekst in het bijschrift. Direct reageerden haar volgers vol onbegrip.

‘De stiefmoeder van je zoon is net overledenā€¦ En jij plaatst dit?! Niet netjes’, schrijft iemand. Een ander vraag zich ook af waarom Bridget niet kiest voor een steunbetuiging. Ook schrijft iemand: ‘Respectloos nu de stiefmoeder van je zoon opgebaard ligt. Geen vriendinnen, okĆ©ā€¦ dat snap ik. Maar ik had mezelf stil gehouden tot na de uitvaart.’ Een andere volger: ‘Wat erg vind ik dit. De stiefmoeder van je zoon is net gestorven en jij plaatst dit achterlijke programma. Je zal eens niet aan jezelf denken.’ Weer een ander comment: ‘Ik denk dat het je meer siert als je ook een post maakt over Nathalieā€¦ Het is ten slotte de bonusmama van Mees.’


Nathalie, die overleed aan baarmoederhalskanker kreeg met Bridgets ex PepijnĀ  Padberg in 2013 een dochter, Keet (7), het halfzusje van Bridgets en Peijns zoon Mees. Op het Instagramaccount van Nathalie zijn tal van fotoā€™s te zien van het gezinsgeluk van Nathalie en Pepijn. Foto’s waarop ook Mees veelvuldig figureert. Nathalie had dan ook een bijzondere band met haar stiefzoon, maar de relatie tussen de nu overleden Nathalie en Bridget was verre van optimaal.

Hans Klok, Nathalie was jarenlang zijn assistente, repte al eerder over Bridget en haar ā€œijskoude opstellingā€ als het om Nathalie ging. ‘Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen’, aldus Klok in Weekend. ‘Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn. Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ā€˜En nu is het klaar.”