Pagina titel ...
vrijdag, juni 5
Ondanks korting van 67 miljoen dollar: niemand wil Michael Jacksons’ Neverland kopen

0

Michael Jacksons Neverland Ranch blijkt onverkoopbaar. Zelfs een korting van 67 miljoen op de originele vraagprijs van 100 miljoen lokt geen kopers. De ranch lijkt besmet door het kindermisbruik dat er zich zou hebben afgespeeld. 

(Lees verder na de advertentie)

Michael Jackson kocht de Neverland Ranch, het landgoed van meer dan 100 hectare in 1987 voor 19,5 miljoen dollar en woonde er meer dan vijftien jaar. Hij oliet er een treinstation, een pretpark en een dierentuin bouwen. Toen het geld van Jackson dreigde op te raken verkocht hij het aan vermogensbeheerder Colony Capital Inc , waarna miljoenen investeerde om de infrastructuur te renoveren en om het landgoed aantrekkelijk te maken voor mogelijke kopers. Zo verdwenen het pretpark en de direntuin. Ook kreeg Neverland een nieuwe naam: Sycamore Valley Ranch.

Nadat er geen koper kwam voor de gevraagde 100 miljoen dollar werd makelaarskantoor Coldwell Banker ingeschakeld om het landgoed te verkopen. zij verlaagden de prijs naar 67 miljoen dollar, maar ook dat bleek te hoog gegrepen. Er volgde een tweede prijsdaling, naar 31 miljoen dollar. De waarschijnlijke reden dat er andermaal geen koper kwam opdagen? “Het is moeilijk om voorbij te gaan aan het feit dat Neverland geassocieerd wordt met kindermisbruik. Ik denk dat het bedrag eigenlijk nog erg optimistisch is”, zei een makelaar. .

Nu na vijf jaar in de verkoop te hebben gestaan is Neverland Ranch uit de verkoop gehaald. Of Neverland Ranch ooit verkocht zal worden, is dus nog maar de vraag.

Voor laatste vraagprijs van 33 miljoen dollar krijg je een terrein van bijna 11 vierkante kilometer. Op het terrein ter grootte van 2200 voetbalvelden, onder meer een meertje, en dansstudio, een appartement met vier slaapkamers voor gasten en nog een met twee slaapkamers en natuurlijk nog het hoofdgebouw met  zes slaapkamers, een personeelsverblijf en een bioscoop.

De popster stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand door een overdosis medicijnen.

 

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0