BINNENKIJKEN bij OLIVIA NEWTON-JOHN die haar Australische boerderij in de aanbieding heeft voor 3.5 miljoen euro

0
Beeld: ChonranPictures
Olivia Newton-John (68) gaat na 40 jaar afscheid van haar bezit in sterrenenclave Byron-baai. Een buitenkansje voor de échte natuurliefhebber. Voor 3,5 miljoen euro ben je de gelukkige eigenaar van het landgoed van de Australische actrice bij wie recent opnieuw borstkanker werd geconstateerd.

De boerderij in Dalwood telt vier slaapkamers en ligt op een terrein van bijna 20 hectare vol glooiende groene heuvels. De wat afgelegen boerderij ligt op ongeveer 40 minuten van Byron Bay, de plek aan de kust waar veel sterren zich thuis voelen. Inwoners van Byron Bay zijn onder meer Hollywood-ster Chris Hemsworth en zijn vrouw Elsa Pataky. Beroemdheden waaronder Liam Hemsworth en zijn vrouw Miley Cyrus, Matt Damon en Natalie Imbruglia zijn naar regelmatige vakantiegangers.


Newton-John kocht haar bezit in de vroege jaren 1980, na haar doorbraak in de film Grease in 1978. Milieuactiviste Newton-John heeft meer dan 10.000 bomen op het terrein geplant sinds ze het kocht. Ze renoveerde het huis in 2002 en creëerde een Franse, op het platteland geïnspireerde woning, compleet met een open keuken en een op zichzelf staand gastenverblijf.

De woning heeft een gezellige maar luxueuze uitstraling door de hoge plafonds en de zichtbare houten balken. De terrassen rondom kijken uit op het uitgestrekte terrein waarop ook een tennisbaan.


Wanneer ze in Australië is, verblijft Newton-John in het veelvuldig bekroonde Gaia Retreat & Spa, een luxe boetiekhotel in het achterland van Bryon Bay, dat ze in 2005 mede-oprichtte.

Drie maanden geleden kreeg Olivia Newton-John te horen dat de borstkanker waarvan ze in 1992 genezen werd verklaard, was teruggekomen. Olivia annuleerde daarom tot mei al haar shows.

De actrice zei dat ze zich deze keer liet behandelen met natuurlijke geneesmiddelen en bestraling. recent deelde ze een video die in het teken stond van haar eigen ‘Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre’. In het filmpje bedankt ze haar fans voor alle steun.

“Ik wil graag laten weten hoe dankbaar ik ben voor al jullie lieve berichten de afgelopen maanden. Jullie gebeden en beterschapswensen helpen echt en zorgen ervoor dat ik positief blijf. Ik voel me goed, dus ik kijk ernaar uit om jullie snel weer te zien!”, vervolgt de Australische ster. De terugkeer van kanker werd bij toeval ontdekt: Olivia ging naar de dokter omdat ze dacht rugpijn te hebben, veroorzaakt door jicht, maar dat was niet het geval. Olivia wordt bestraald en zal later dit jaar terugkeren op de bühne. “Sterker dan ooit”, aldus haar manager.