Olcay Gulsen open over haar relatie met Ruud de Wild: ’Over een slippertje valt best te praten’

0

Ruud de Wild met vriendin Olcay Gulsen (Beeld: Instagram ruuddewild)

Wat Olcay Gulsen betreft, betekent een ‘slippertje’ van liefde Ruud de Wild niet direct het einde van hun liefdessprookje. “Over een slippertje valt best te praten.” Overspel kent Olcay ook uit eerdere relaties. “Vreemdgaan, ik heb het weleens gedaan. Bedrogen worden, ook dat is me al heel vaak overkomen.”


Olcay moedigt het overspel van haar ruud overigens niet, maar gebeurt het dan is dat voor haar geen reden de stekker direct uit de relatie te trekken. “Tegenwoordig zou het niet per se een aanleiding hoeven te zijn om er direct een punt achter te zetten. Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet, maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt,” vertelt ze in De Telegraaf.

Olcay vertelt dat Ruud een stuk volwassener omgaat met dingen dan met sommige van haar exen. “Vreemdgaan, ik heb het weleens gedaan. Bedrogen worden, ook dat is me al heel vaak overkomen. Vroeger was dat, in beide gevallen, voor mij een reden om het direct uit te maken en soms kwamen we ook snel weer bij elkaar. Tegenwoordig zou het niet per se een aanleiding hoeven te zijn om er direct een punt achter te zetten. Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet, maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt.”


Bij Ruud heeft Olcay nu echt het gevoel rust te hebben gevonden. Olcay en haar Ruud leven sinds april vorig jaar onder hetzelfde dak deelt in het centrum van Amsterdam. Ze nam ook ze de zorg op zich die Ruud, na de diagnose darmkanker, zo nodig had. Olcay in de krant: “Hem mogen bijstaan in die moeilijke periode was dankbaar, het samenwonen tijdens een lockdown daarvoor verhelderend. Een betere relatietest bestaat er niet en we hebben hem glansrijk doorstaan. Sinds ik met hem samen ben, denk ik over heel veel dingen anders na. Ik was nooit zo van het samenwonen of elke dag op hetzelfde tijdstip aan tafel zitten voor het eten. Ik heb me moeten aanpassen om mijn eigen vrije leven in deze relatie in te passen, zonder het oude compleet te verliezen. Ben je jong, dan groei je naar elkaar toe en staat de liefde centraal. Ben je wat ouder, dan moeten twee levens, voor een deel, toch ook wel naast elkaar kunnen bestaan. Dat was best even wennen, maar het werkt nu prima. Ruud heeft wat meer structuur, ik een stuk minder, maar we bewegen beiden een beetje naar het midden toe.”

Het ’onderwerp kinderen’ is geen issue meer zegt ze in het vraaggesprek. “Ik denk niet dat ik nog moeder ga worden. Zeker nu ik een relatie heb met een man die er van zichzelf al drie heeft (dochter Toy Travis van 18, zoon Johnny (12) en dochter Teddy (9) red.). Elke twee weken zijn ze bij ons en ik ga dan heel losjes met hen om. Mij bemoeien met de opvoeding is namelijk niet mijn taak. Ik geniet ontzettend van de dagen dat ze er zijn, maar net zo goed van de vrijheden die ik daarnaast voor mezelf heb.”

Het stel geniet momenteel van een vakantie in Italië, waar ze tevens verblijven om de bruiloft van Olcays jongste zusje Venus bij te wonen.