Borstverkleining: Olcay Gulsen was radeloos met haar ‘ongevraagd megatieten’

0

OLcay is blij met haar nieuwe borsten (Beeld: Instagram Olcay Gulsen)

Olcay Gulsen is weer terug bij haar oude cup B. Jaren geleden kreeg ze ‘ongevraagd megatieten’ aangemeten. Een ingreep die ze recent teniet heeft laten doen. ‘Ik kan wel huilen van geluk’.


Olcay doet haar verhaal in haar eerste column van tijdschrift &C, dat vandaag in de winkels ligt. Ze vertelt dat ze vijf jaar geleden ging voor een borstlift, om haar wens voor ‘kleine, rechtopstaande borsten’ in vervulling te laten gaan. Ze werd wakker met ‘enorme joekels van tieten’. “Het waren bazookatieten! Ik was radeloos’, schrijft ze. ‘Ik herinner me dat ik huilend voor mijn kast stond en geen enkel bovenstuk dicht kreeg.”

Na vijf jaar besloot ze afscheid te nemen van haar cup D en meldde zich bij een vrouwelijke chirurg die begreep wat ze bedoelde. “Ongevraagd megatieten die niet bij je lichaam passen. Ik kan wel huilen van geluk toen ze zei dat ik mijn cup B kan terugkrijgen.’ En dus ging ze nogmaals onder het mes. Met uitstekend resultaat, meldt Gulsen, want ze heeft nu de rondingen waar ze al zo lang naar verlangde.