Olcay, die liever ook niet de liefde bedrijft, heeft haar soulmate gevonden: Ruud de Wild seks is ‘overrated’

0

Beeld: Instagram ruud de wild

Presentatrice Olcay Gulsen maakte er eerder al geen geheim van geen hoog libido te hebben. Ze  vertelde dat ze droomde van een relatie waarin ze helemaal géén seks hoeft te hebben. Nu, bij huidig partner Ruud de Wild lijkt ze een soulmate wat de lichamelijke liefde betref te hebben gevonden. De dj meent dat seks ‘overrated is’.


In gesprek met Beau Monde deelt de radio-dj alle ins and outs over zijn liefdesleven met Olcay Gulsen. Ook vertelt hij over zijn seksleven. Op de vraag of Ruud zijn telefoon verkiest boven sex, is de radio-dj vrij stellig. “Nooit meer een telefoon, maar seks is zeker niet zaligmakend. Seks gaat toch een beetje over, het is overrated.”

De radio-dj houdt naar eigen zeggen veel meer van knuffelen en aanraken. “Seks is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden”, legt hij uit.


Het verklaart misschien waarom de radio-dj al een tijd gelukkig met Olcay Gulsen. Zij vindt seks ook maar gedoe. In de YouTube-serie ‘Wat zou jij doen?’ deed Olcay Gulsen al eens een boekje open over haar seksleven. Op de vraag van theatermaakster Daphne Gakes “Liever alleen eindigen, maar regelmatig seks óf relatie zonder seks?” zegt Olcay zonder na te denken “Een relatie zónder seks!”

“Yes, dat is mijn droom. Als je verliefd bent, is het leuk om seks te hebben. Maar ik moet er niet aan denken dat ik dat de komende 40 jaar nog moet gaan doen. Het voelt als werk.”

 

Share.