OG3NE-zussen vierden coming-out LISA met regenboogtaart

0

(Beeld: CP/Instagram)

De OG3NE-zussen hebben de coming-out van Lisa als biseksueel gevierd met een regenboogtaart. “Ik heb het idee dat op biseksualiteit een ding rust van: je bent niet echt gay, of zo. Dat vind ik echt heel moeilijk en dat is ook waarom ik pas zo superlaat ervoor ben uitgekomen, omdat ik me eigenlijk helemaal kapotschaamde,” zegt Lisa.


Lisa Vol (29) van OG3NE is biseksueel en dat mag iedereen nu weten. In de podcast ‘NUL GÊNE’, die ze samen met zussen Amy en Shelley (27) maakt, verhaalt Lisa over haar coming-out. “Het is nog steeds iets waarvan ik altijd een beetje rood word. Ik ben pas vorig jaar ervoor uitgekomen.”

Maar de zangeres weet al heel lang dat ze biseksueel is. “Ik wist het echt vanaf heel jong honderd procent zeker. Mijn eerste crush was een meisje.” Lisa worstelde dan ook lang met haar coming-out. “Ik dacht een hele tijd: ik hoef er niet voor uit te komen, want ik val ook op mannen. Dus als ik gewoon met een man in een relatie ben, dan is het gewoon makkelijk en anders zeg ik niks.”


“Ik heb het idee dat op biseksualiteit een ding rust van: je bent niet echt gay, of zo. Dat vind ik echt heel moeilijk en dat is ook waarom ik pas zo superlaat ervoor ben uitgekomen, omdat ik me eigenlijk helemaal kapotschaamde.”

Dan vertelt Lisa over het coming-outfeestje dat haar zussen voor haar organiseerden. Mét een regenboogtaart. “Ik vond het geweldig, ik voelde me supergeaccepteerd. Zij zijn zo supportive, niet normaal.”

Lisa maakte eind 2021 bekend dat haar relatie na zeven jaar gestrand was. Dat Lisa nu opnieuw samen is met een man, is eigenlijk puur toeval. “Ik ben verliefd geworden op iemand die toevallig een man is”, zo omschrijft ze het zelf.