OFFICIEEL! Luca Borsato en Temptation Island-verleider Daisy Piras zijn setje

0

(Beeld: Instagram LoveReality.nl)

Luca Borsato (22) en Temptation Island-verleider Daisy Piras (21) hebben officieel een relatie. In haar relatiestatus op Facebook valt te lezen: “Heeft een relatie met Luca Borsato.” De Italiaanse realityster geeft na alle speculaties nus toe dat zij ook echt een setje vormt met de zoon van Marco Borsato.


De twee hebben een tijdje geleden ook al een aantal dates gehad. Daisy, die bijna Gregory wist te verleiden in Temptation Island, vertelde eerder aan Gwen van Poorten in Temptation Love Therapy dat ze het ooit gezellig had met Luca. Toen ze met het gerucht werd geconfronteerd, zei ze blozend: “Ik heb een tijdje met Luca gedatet inderdaad. Maar wat we allemaal precies gedaan hebben is privé.

De twee flirten de afgelopen tijd ook behoorlijk met elkaar via Instagram en reageren met veel hartjes en plagende reacties op elkaars Instagramposts. “Mooie plant”, schrijft Daisy bij een van Luca’s nieuwste foto. “Hij is plantaardig”, grapt Luca. Waarop Daisy zegt: ‘Hoe noem je mijn plant? Het is gewoon Henk, de huisplant, voor jou.”


Ook Luca reageert suggestief op de foto’s van Daisy. “I mean, Italian girls are another level… right?” Waarop Daisy reageert: “Bedoel je kinderlengte?”. Waarop Luca weer reageert: “Iets van 1,56.”

Luca complimenteerde de realityster ook met een shirt dat ze aanhad. “Thanks, van mijn vriendje”, schrijft Daisy. “Goeie smaak heeft hij!”, reageert Luca. “Vooral in vrouwen!”, concludeert Daisy. Hmmm….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Reality (@loverealitynl)