Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN in de nu na vier jaar eindelijk verkochte Larense villa van DANIELLE en REINOUT OERLEMANS die 2.62 MILJOEN MINDER kregen dan zij wilden

0
Het duurde even, ruim vier jaar, en het bracht maar liefst 2.62 miljoen minder op dan Reinout en Danielle Oerlemans in gedachten hadden, maar hun Landgoed Steenbergen in Laren is dan eindelijk verkocht.

(Lees verder na de advertentie)

Jaren leek niemand lijkt de villa met 24 kamers, waarvan 6 slaapkamers en 8 badkamers waarvan 3 met ligbad, te willen kopen. Het paar zette de grootste villa van ‘t Gooi vier jaar geleden te koop voor 8.72 miljoen, verlaagde de prijs naar 7.350.000, maar ook voor die fors verlaagde prijs wilde niemand het hebben. En het is toch best een aardig huis met all weather tennisbaan, een buitenmaat zwembad met water uit eigen bron en een state-of-the-art alarmsysteem.

De privacy van de nieuwe kopers, een jong gezin uit Amsterdam zo weet Quotenet, is gegarandeerd, want het landgoed is omgeven door hoge hekken. Het heeft ook een all weather tennisbaan, een buitenmaat zwembad met water uit eigen bron en een state-of-the-art alarmsysteem. Reinout betaalde er in 2006 zelf 5.670.000 euro voor.

De Oerlemansjes zullen blij zijn dat de villa nu voor 6.1 miljoen euro van eigenaar veranderd, want zij hebben het prima ma naar hun zin in hun nieuwe Amerikaanse villa, en voelen geen enkele aandrang terug te keren naar Nederland.

Oerlemans heeft voor zijn huis in LA 19 miljoen dollar neergelegd, omgerekend 14,7 miljoen euro. Zie hier de foto’s van zijn LA ‘stulpje’.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0