Nu nog geen 170 euro investeren en over over 10 jaar ruim een miljoen cashen

0

(Beeld: Cardano)

Dromen mogen bedrog zijn, volgens de grote Amerikaanse beleggingssite Motley Fool kan een investering van nog geen 170 euro u over tien jaar meer dan een miljoen euro opleveren.


Op de Amerikaanse site voor beleggers. the Motley Fool, lezen we: “Als je kijkt naar cryptocurrencies die voor slechts een paar dollar – of zelfs een paar cent – per ‘muntje’ worden verhandeld, is het moeilijk voor te stellen dat ze de volgende Bitcoin worden. Per slot van rekening is die Bitcoin nu rond de 60.000 dollar waard. Maar het is belangrijk om te onthouden waar Bitcoin begon. ‘S Werelds eerste cryptocurrency was slechts ongeveer acht cent waard toen het in 2010 debuteerde.”

The Motley Fool ziet Cardano als de nieuwe Bitcoin: “Vandaag ligt de prijs van Cardano rond de $1.80. Het idee van een prijs van $ 60.000 voor Cardano lijkt misschien vergezocht, maar Bitcoin bewees dat zo’n waardestijging mogelijk is. En gezien alle voordelen die Cardano biedt, heeft deze jonge cryptocurrency misschien een goede kans om de volgende Bitcoin te worden.”


Krijgt The Motley Fool gelijk en u koopt vandaag 100 stuks Cardano voor op dit moment rond de 170 euro dan casht u over tien jaar meer dan miljoen.

Voordat u mogelijk besluit te investeren lees eerst wat The Motley Fool schrijft: Dit is waarom Cardano de volgende Bitcoin is (Engels)

Cardano, of een andere cryptocurrency kopen kan heel eenvoudig. Klik.