Nu DAVE ROELVINK geen drugs meer gebruikt knuffelt hij met bomen

0

Nog maar recent trad Dave Roelvink-telg naar buiten met het verhaal over zijn drank- en drugsverslaving. Inmiddels is hij, volgens eigen zeggen, helemaal clean maar heeft hij wel een nieuwe verslaving: Dave is nu fanatiek boomknuffelaar.

Dave komt naar buiten met zijn nieuwe verslaving in de podcast ‘Open Kaart’ van Robbert Rodenburg nadat hij recent nog naar buiten als drank-en drugsverslaafde’. In een Instagram-video zei Dave: “Ik vind dit echt een super moeilijk en spannend moment, maar ook ontzettend nodig om een stap naar voren te doen. Ik ben erg ver van mezelf verwijderd geweest”, aldus Dave. “En heb de mensen om me heen pijn gedaan en verkeerde keuzes gemaakt.”


Met de 28-jarige zoon gaat het stukken beter nu hij clean is. Dat heeft ook alles te maken met de spiritualiteit die hij ontdekt heeft. “Het geeft me een hele hoop rust. Houvast.” In het gesprek met Robbert Rodenburg legt Dave uit dat hij lessen volgt en intiem is met bomen.

Dave Roelvink: “Dit vind ik moeilijk om over te praten. (…) Ik ga weleens naar buiten en dan loop ik door het park. Ik had een beetje een gestreste dag. En dan zet ik even mijn hand tegen een boom. Daar word ik helemaal rustig van. Als je mij dit drie jaar geleden had verteld, dan had ik gedacht: gap, die is gek. Die moet je uit je buurt houden.”


Het boomknuffelen doet hij dan ook op een manier dat het anderen niet opvalt. “Ik doe alsof ik sta uit te hijgen. Maar eigenlijk wil ik gewoon een beetje negatieve energie afvoeren.”