Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Noodtoestand in Thailand, maar maar Thaise koning viert in Beiers luxehotel vakantie met 20 vrouwen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Koning Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, kortweg Rama X, heeft Thailand ingeruild voor een Duits skioord. De Thaise monarch verblijft met zijn gevolg in het viersterren Grand Hotel Sonnenbichl in het mondaine wintersportoord Garmisch-Partenkirchen.

(Lees verder na de advertentie)

Alle hotels in Duitsland zijn vanwege de coronacrisis voor toeristen gesloten, maar Duitse media berichten dat het hotel speciale toestemming heeft van de lokale autoriteiten om Rama X te huisvesten. Het is toegestaan omdat het een ‘homogene groep betreft die niet van samenstelling verandert’, melden de autoriteiten. Het hotel geldt daarom nu niet als hotel, maar als woonhuis.

De Thaise koningis met onder anderen twintig vrouwen in de Beierse wintersportplaats neergestreken. Ondanks de uitgaansbeperkingen die in de Duitse deelstaat van kracht zijn, maakt hij geregeld uitstapjes in de stad. Op de fiets rijden ze door de straten.

Op gebied van vrouwen heeft de Thaise koning geen al te beste reputatie. Bij zijn kroning eerder dit jaar pakte hij nog uit met zijn minnares naast hem op de troon. Maar even snel als ze kwam, moest ze ook weer de baan ruimen. En zij is lang niet de enige.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0