Nog meer ellende… GLENNIS GRACE breekt met vriend DION (‘jij zal mijn ziel niet breken’)

0

Glennis Grace en haar vriend Dion hebben hun relatie verbroken. Glennis was enkele maanden samen met Dion. “Eindelijk ben je er”, schreef ze nog in april op haar social media de een foto over haar, inmiddels, toenmalige vriend, die ze eind oktober weer zal zien in de rechtszaal. Dion was namelijk ook onderdeel van de ‘knokploeg’ die in februari onder leiding van Glennis afstormde op het Jumbo-filiaal in de Amsterdamse Jordaan.

“Via deze weg wil ik mededelen dat mijn relatie over is. Ik wil dit wel met jullie delen, maar wil er verder niks over kwijt”, zo schrijft ze op Instagram. Het gerucht ging al langere tijd dat het stel problemen had. De zangeres deelde vlak voor het bericht over de breuk op Instagram ‘jij zal mijn ziel niet breken’.


Dion, de ex-vriend van Glennis Grace, wil hun relatiebreuk in alle rust kunnen verwerken. Dat zegt hij vrijdagochtend in zijn Instagram Stories. “Bij deze ga ik het één keer aangeven. Ik en Glen zijn uit elkaar, in goed overleg overigens. We hopen dat jullie ons dit in rust kunnen laten verwerken”, zegt Dion. Hij laat verder weten dat hij geen antwoord zal geven op vragen wat er precies is gebeurd.

Glennis werd afgelopen februari samen met haar 15-jarige zoon en een vriend van de familie aangehouden in een supermarkt in Amsterdam nadat haar kind  op de avond hardhandig de winkel uit zijn gezet nadat hij binnen een trekje had genomen van een e-sigaret, die onder het rookverbod valt.


Glennis keerde uren later die avond samen met een groep bekenden terug om de betrokken medewerkers aan te spreken. Daarbij ontstond een vechtpartij. De zangeres, Dion en haar zoon werden aangehouden en kwamen later vrij, maar moeten in oktober voor de rechter komen. Vlak na alle Jumbo-oproer gingen  Glennis en Dion naar Curaçao voor hun eerste liefdesvakantie.
Toen Grace’ vorige relatie in oktober 2020 uitging vond de zangeres een geschreven statement nog ’te onpersoonlijk’ en nam ze een video op voor haar volgers. een jaar eerder, in 2019, zei Glennis og dat ze binnen twee jaar hoopte een kindje te krijgen met de zestien jaar jongere Lévi; een leeftijdsverschil waarvan ze overigens niets zei te merken. “Ik wil aan iedereen laten weten dat wat ik voor hem voelde heel erg oprecht was’’, zei Glennis na die breuk. “En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten.’’