Nog geen baby blue voor André Hazes en zijn Sarah: ’Ik ben knettergek, maar niet zo gek’

0

De nieuwe liefde van Andre Hazes, Sarah van Zoelen, is (nog) niet zwanger. Voorlopig staat er nog geen ‘baby blue’ op het wensenlijstje van de zanger. Hij en Sarah gebruikte op Instagram de term Baby Blue wat maakte dat hun volgers ervan overtuigd zijn dat hiermee wordt gehint op een zwangerschap. Op een baby hoeft wat Hazes betreft dan ook niemand te hopen. “Ik ben knettergek, maar niet zo gek hoor.”

“Nee joh, houd nou eens op! Dat is een liedje!”, reageert Hazes in de Shownieuws Podcast als hij geconfronteerd wordt met het babygerucht. Hij gebruikte de tekst Baby Blue omdat hij en Sarah het lied ’anderhalf jaar geleden, iets langer’ hoorden toen ze elkaar leerden kennen. “En dat is ons liedje nog steeds”, verduidelijkt hij. Op een baby hoeft niemand te hopen. “Ik ben knettergek, maar niet zo gek hoor.”


Sinds Hazes in maart bekend maakte dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, zijn hij en Sarah bijna dagelijks onderwerp van gesprek. “Luister, zelfs ík word moe van mezelf, maar ik weet niet wat ik moet doen. Aan de ene kant denk ik: ’Oke, ik doe niets, ik post niets’, maar aan de andere kant denk ik: ’Ik kan het beter wel nu hebben, want dan is het straks oud nieuws.’ Het is voor mij nieuw hè. Vorig jaar was het Bridget en heb ik natuurlijk heel veel domme dingen gedaan. Maar ik doe het nu echt anders.”

Wat Hazes ook niet leuk vindt is de ophef over zijn onlangs uitgebrachte lied voor zijn zoontje. “Maar dat was natuurlijk wel een beetje te verwachten. Maar als je daar wat over gaat zeggen, wordt het heel snel lollig, ga je grapjes maken. En dat verdient het liedje niet. Ik was er heel blij mee en ik wilde ook heel graag dat het een keer weer over mijn muziek ging….”


Kritiek van ex-liefde Monique kreeg hij ook niet. Hazes zegt een een hele goede band met de moeder van zijn zoontje te hebben. “Dat is mijn mazzel en daar ben ik zo blij mee. Ik kwam uit de studio en ben meteen naar Monique gereden. Ze zei letterlijk: ’Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt”, vertelt hij in de podcast.