Youp van ’t Hek wilde afscheid met ECHTE oudejaarsconference

0

Youp van ’t Hek toch weer op tv op oudejaarsavond? Youp zegt hij het liefst afscheid had willen nemen met een echte oudejaarsconference voor een zaal vol publiek. BNNVARA zond op 31 december een opname van 12 december uit, toen Van ’t Hek voor dertig man speelde. Hij had aangekondigd dat zijn tiende oudejaars zijn laatste zou zijn. “Dit voelde toch beetje als 9,5”, bekende hij in het NPO Radio 1-programma Op de plank.

Het leek er daarmee op dat Youp toch weer hintte op een nieuwe Oudejaars. Hij verduidelijkt nu op twitter: ‘Ik heb NERGENS gezegd dat ik overweeg om nog een oudejaarsconference te gaan maken en ga dat ook NIET doen.’


Wel staat er een nieuwe show op de planning die de komiek in het najaar wil gaan spelen. “Maar ik wil niet meer voor dertig mensen spelen”, beklemtoonde hij. “De zaal moet wel weer een beetje vol zitten. Geen plukje links en een plukje rechts. Als ik niet normaal kan spelen, wacht ik vier maanden. En anders speel ik nooit meer; dan was ik gewoon de cabaretier Youp van ’t Hek.”

De theaters zijn sinds oktober vrijwel allemaal gesloten. het is nog niet bekend wanneer ze weer open gaan.


Share.