NOA openhartig over moeder LINDA en stiefvader JEROEN: ’Logisch dat ze iets gaat uitzoeken’

0

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, vindt het heel logisch dat haar moeder iets aan het uitzoeken is over haar relatie met Jeroen Rietbergen. Linda en Jeroen verbraken vorig jaar hun relatie, maar werden onlangs samen gespot in Parijs. In een reactie stelde Linda dat ze iets uit te zoeken heeft. Dochter Noa begrijpt dat.

“Ik vind het heel logisch dat ze iets gaat uitzoeken na zo’n jaar”, zegt Noa woensdagavond in Vandaag Inside. “Volgens mij zit je in een constant conflict tussen heel erg boos zijn op iemand en ook van iemand houden. Dat heb ik ook wat hem (Jeroen Rietbergen, red.) betreft. Dat ze het gaat uitzoeken is helemaal oké.”


Aanvankelijk was Noa boos op haar stiefvader toen bekend werd dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. “Natuurlijk ben ik boos, teleurgesteld en verdrietig. Maar je vergeet ook niet dat iemand een goed mens is en dat hij goede dingen heeft gedaan voor mij, voor mijn broer en voor mijn moeder.

Noa baalt van de geruchten dat ze haar moeder niet zou steunen. “Als mensen zeggen dat ik haar niet steun of ruzie met haar heb, dan vind ik dat heel vervelend om te horen. Het is gewoon niet zo. Ik wil gewoon dat ze gelukkig is.”