Pagina titel ...
zaterdag, september 19
Niks Hollywood! Sylvie Meis blijft gewoon HIER in Hamburg wonen (en dat is bepaald geen straf!)

0
[Slideshow "meis" not found]Niet Sylvie Meis, maar ex man Rafael van der Vaart lijkt te verkassen naar Amerika! En dat betekent dat Sylvie gewoon in haar 11.000 euro per maand kostende appartement in Hamburg blijft wonen. En dat is, gezien de foto’s, bepaald geen straf

De kans dat Rafael van der Vaart, met nieuwe liefde Sabia, uiterlijk komende zomer naar de Verenigde Staten vertrekt om te gaan spelen voor Kansas City wordt met de dag groter. Dat leek, in verband met de opvoeding van zoontje Damian (8) goed uit te komen, want Rafaels ex Sylvie Meis kondigde recent aan Hollywood-aspiraties te hebben, maar Sylvie’s plannen zijn gewijzigd! Ze blijft gewoon in Hamburg wonen, dus is de kleine Damian nu onderdeel geworden van de transferonderhandelingen die zijn papa voert in Amerika…

Sylvie Meis (36) blijft in het Duitse Hamburg wonen, ook als haar ex Rafael van der Vaart in een ander land gaat voetballen. En dat mag opmerkelijk heten, want recent zei Sylvie, tijdens een werkbezoek aan Los Angeles, in de media nog dat ze droomt van een Hollywood-carrière. Maar Hollywood kan rustig slapen, want Meis heeft haar carrièreplannen op de lange baan geschoven.

(Lees verder na de advertentie)

“Ik wilde informatie verzamelen over hoe het in Amerika met werk zit. Dat is denk ik voor iedereen spannend. Het idee om er een paar ontmoetingen te hebben, kwam niet van mij. Ik ben erg blij en gelukkig met Duitsland,” zegt de 36-jarige presentatrice tegen Gala.

Dus lijkt de kans nu een stuk groter dat ex-man Rafael van der Vaart naar het land van de onbegrensde mogelijkheden vertrekt. Kansas City heeft namelijk op haar website bevestigd dat het Van der Vaart een contract wil aanbieden.
Maar bij wie blijft Damian, het zoontje die nog de enige verbindende schakel tussen de ex-geliefden lijk te zijn.
Zeker is dat hij een belangrijke rol speelt bij de overgang van Rafael naar Kansas City.

Lees verder na advertentie

Dat bevestigt ook Robb Heineman, de algemeen directeur van Kansas City, die zegt dat de komst van Van der Vaart geen geldkwestie is. Kansas City, dat uitkomt in de Major League Soccer, heeft de 32-jarige Van der Vaart al een contractvoorstel gedaan. Hij zou kunnen rekenen op een jaarsalaris van 4,3 miljoen euro. Maar nu gaat het nog om de details van het contract en die wegen zwaar.

Robb Heineman “Er spelen wel persoonlijke zaken. Hij heeft natuurlijk een zoon in Hamburg en een vader die vaak zijn wedstrijden bezoekt. We moeten een oplossing vinden voor deze zaken.”

Maar wat Damians papa ook doet, zijn mama blijft voorlopig zitten waar ze zit. “We bespreken alles samen, dat is zeker. Ik blijf in ieder geval in Hamburg.” Sylvie zegt erg druk bezig te zijn met het dansprogramma Let’s Dance dat ze op de Duitse televisie presenteert.

Sylvie wil haar op 1 juli van dit jaar aflopende huurcontract voor het 11.000 euro per maand kostende appartement aan de Hambrugse Eppendorfer Landsstrasse dan ook verlengen met minstens een jaar.

Nadat Sylvie en Rafael, toen nog getrouwd, in 2010 het appartement aan Eppendorfer Landsstrasse huurden werd er maandenlang rigoureus verbouwd. Een verbouwing die bijna een half miljoen kostte, en waarbij Sylvie keuken, sanitair en tal van (inloop)kasten zo liet inbouwen dat ze bij een verhuizing meegenomen kunnen worden. Maar van een verhuizing lijkt was Sylvie betreft nog even geen sprake.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0