Nikkie (Tutorials) de Jager: ’Mijn vriend Dylan en ik thuis onder schot gehouden en beroofd’

0

Een van de grootste nachtmerries van Nikkie de Jager is uitgekomen toen ze zaterdagmiddag in haar eigen huis in het Brabantse Uden, samen met haar vriend Dylan, onder schot werd gehouden en beroofd.

Nikkie de Jager laat zaterdagavond in een verklaring op Instagram weten dat eerder deze dag ’een van haar grootste nachtmerries is uitgekomen’, waarmee ze doelt op de gewapende overval bij haar huis in Uden. In het bericht schrijft ze ook: “Eerder vandaag is een van mijn grootste nachtmerries uitgekomen toen we thuis onder schot werden gehouden en beroofd.”


“Dylan en ik zijn aangevallen, maar hebben er fysiek weinig aan overgehouden. Mentaal gezien is het daarentegen een ander verhaal”, vervolgt Nikkie, die wereldwijd bekend is als NikkieTutorials. De YouTube-ster zegt dat ze haar volgers wilde laten weten dat ze ’oke’ en veilig zijn. Wel neemt ze even de tijd om te verwerken wat er is gebeurd.

Het huis van YouTube-ster Nikkie de Jager in Uden werd zaterdagmiddag rond 16.00 overvallen. Drie gewapende overvallers drongen de woning binnen en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. De gealarmeerde politie heeft buurt- en sporenonderzoek gedaan.


Nikkie kocht het landhuis in Uden in 2017

Nikkie kocht het landhuis in 2017 voor 645.000 euro. De oorspronkelijke vraagprijs was met 945.000 bijna de helft hoger. het landhuis heeft een woonoppervlakte van 293 vierkante meter. Er zijn, verdeeld over twee woonlagen zes kamers,  waaronder vijf slaapkamers. Ook zijn er twee badkamers.

Het landhuis is voorzien van alle luxe met een eigen wijnkelder, jacuzzi, whirlpool, stoomcabine en een sauna.  Het landhuis ligt aan de bosrand en heeft een achtertuin van maar liefst 1155 vierkante meter. Er is een vrijstaande garage die ruimte biedt aan twee auto’s. Ook zijn er op het terrein nog drie carports.

2020 Is toch al niet het jaar voor Nikki. In april j.l. kreeg ze van haar dokter te horen dat zij lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. De you tube-ster ging naar haar arts omdat ze veel slapeloze nachten had. In een interview zei ze: “De ene dag ben ik strontonzeker en durf ik de wereld niet aan, de andere dag denk ik: fuck it.” Volgens de dokter moest Nikkie zichzelf tijd gunnen om het een plek te geven: “Dus dat probeer ik, al is dat af en toe nog moeilijk.”

Onder druk van het coronavirus besloot ze in april ook al haar huwelijk met Dylan af blazen. Op social media liet Nikkie weten het voorgenomen huwelijk dit jaar uit te stellen. Een grote teleurstelling voor Nikkie. “En uitstellen betekent niet dat het nooit gaat gebeuren, we stellen het gewoon uit tot een meer veilige tijd, voor ons, voor onze families en onze vrienden.’’