Nikki Plessen photoshopt zich mooi (geen bol gezicht, geen knieën, dunnere benen)

0

Is onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen een beetje ijdel? Ze werd door twitteraar Andy Overstal betrapt op het wel heel uitbundig gebruik van photoshop om zichzelf te verfraaien.

De originele foto is gemaakt tijdens opnames van het programma Drag Race Holland. “Gurl deze facetune is een hate crime on its own. Drag race Holland Insta vs Haar eigen Insta”, schrijft de twitteraar Andy erbij.


Haar gezicht is minder ‘bol’ gemaakt en ook haar benen zijn niet alleen bruiner, maar ook flink dunner en haar knieën zijn nauwelijks meer zichtbaar. Ook krullen en jurkje zijn bewerkt.

In de eerste aflevering van Drag Race Holland bleek socialite en ontwerpster Nikki Plessen  geen idee te hebben dat Alice in Wonderland eerst een boek was en geen film. Zij werd terechtgewezen door cabaretière en mede-jurylid Sanne Wallis de Vries.


Het thema van de eerste aflevering was queens. Kandidate Madame Madness greep deze gelegenheid aan om verkleed te gaan als de Queen of Hearts uit het sprookjesboek Alice in Wonderland van schrijver Lewis Carroll uit 1865.

“Eindelijk een keer iets dat met een boek te maken heeft”, verzuchtte Wallis de Vries. “Het is een film hoor”, probeerde Plessen haar te corrigeren. “Nee, het is een boek”, bitste Wallis de Vries meteen terug tegen een verbouwereerd kijkende Plessen.