Nikki Plessen huurt voor €99.750 ‘bootje’ om weekje vakantie te vieren

0

Nikki Plessen aan boord van haar ‘bootje’ (Grote foto: Facebook Nikki Plessen. Inzet: YachtCharterFleet)

Wie het breed heeft… Nikkie Plessen, man Ruben Bontekoe en de kinderen dochter Jolie Lisa Lotte en zoontje Alain Robert Henri zijn een week varen in de wateren rond Mallorca. Het gezin vloog met een privéjet naar het Spaanse eiland alwaar ze aan boord gingen op het gehuurde Envy-jacht. Huurprijs voor een weekje: 99.750 euro! Maar dan heb je ook wat…


Een weekje varen voor een ton… het gaat Nikki PLeesen duidelijk voor de wind. En dat mag iedereen weten ook, want Nikki deelt gul foto’s van haar vakantie aan boord van het luxe-jacht op haar Instagrampagina.

Het gehuurde Envy Yacht is 41 meter lang, heeft vier – 1 Master, 1 VIP en 2 gewone –  slaapkamers. er dan zijn er nog, minder luxieuze, vertrekken voor de 8-koppige crew aan boord die maakt dat het je aan niets ontbreekt op de  Envy.  Aan boord natuurlijk ook WiFi, een buitenbar, een zwemplatform, onderwaterverlichting, airconditioning en een immens zonnedek. Vergelijkbare jachten staan dan ook te koop voor acht miljoen euro.


Aan boord een en al luxe: (foto: YachtCharterFleet)

Om een week vakantie te vieren te vertoeven moet je, volgens website Yacht Charter Fleet , 99.750 euro aftikken in het hoogseizoen. In het laagseizoen is dat ‘maar’ 89.000 euro per week.

Nikkie Plessen, nummer 32 in Quotes Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs met een geschat vermogen van 28 miljoen euro opgebouwd met haar kledingmerk Nikkie  klopte aan het begin van de coronacrisis aan bij het noodhulploket van de overheid omdat haar klanten wegbleven n de kosten door liepen. “Dan moet je diepe zakken hebben“, legde ze uit bij WNL. Plessen was erg te spreken over de subsidieregelingen. “Ik moet zeggen dat ik het heel erg goed vind. Maandag om half negen hebben wij bij het loket alles ingeleverd en drie dagen later kregen we de eerste betaling al binnen van de overheid, dus daar zijn ze echt heel snel in geweest. Absoluut complimenten daarvoor.”

Nikkie Plessen (35) was in mei van dit jaar de meest gezochte bekende Nederlander op ‘Google’. Mensen zochten ruim 110.000 keer op haar naam. Dat blijkt uit onderzoek naar zoekgedrag onder Nederlanders door online marketingplatform ‘SEMrush’. Ze kwam in die periode in het nieuws met haar vermeende vermogen en een burenruzie.