Nieuwe onthullingen over PECHTOLD’s liefdesleven op het BINNENHOF!

0

Spuide vorige week Alexander Pechtold’s minnares Anne Lok haar gal over de D66-voorman die haar tot een abortus zou hebben gedwongen om haar daags na die ingreep te dumpen, deze week doet Anne’s ex Fred Neve zijn verhaal in weekblad Privé. Een ook zijn mening over Pechtold is weinig vleiend. Hij meent dat Pechtold zijn gezin en zijn vrouw kapot heeft gemaakt. 

Net als vorige week is ook deze week Alexander Pechtold acht pagina’s lang onderwerp van gesprek in weekblad Privé. Was het vorige week de daags na een abortus door Pechtold aan de kant geschoven minnares Anne Lok die haar verhaal deed, nu is de ex man van Anne, Fred Neve, die zijn hart uitstort in het weekblad. En ook hij is weinig lovend over Pechtold die zelf zwijgt onder het motto dat zijn privéleven ook echt privé is. Neve is zeker de vader van drie van Anne’s vijf kinderen. Of hij of Pechtold de vader is van de in 2016 geboren tweeling van Anne wil net als Anne, ook Fred (nog?) niet zeggen. Maar Fred wil wel zeggen wat hij over Pechtold denkt…


Zo zegt Fred  dat Pechtold heeft bijgedragen aan de vernieling van een gezin en een moeder. En ook “Een integer mens zou zich afzijdig hebben gehouden en Anne netjes en discreet hebben behandeld. Bij mij is een boel wat privé is, beschadigd door meneer Pechtold. Hij is echt de laatste die dat woord mag gebruiken.”

Volgens weekblad Prive zou Pechtold ook met Anne Lok geen exclusieve liefdesrelatie hebben gehad. Het weekblad citeert Jan Roos, voorheen partijleider van VNL (Voornederland), die in zijn internetcolumn in De Dagelijkse Standaard geen moeite heeft om Pechtold nog een affaire in de schoenen te schuiven. “Dat hij zijn laatste verovering zwanger heeft gemaakt, bedreigd heeft om haar kapot te maken en ook nog eens gedwongen om een abortuspil te slikken, is op z’n zachtst gezegd nogal wat. (…) Dat zijn oud-collega Wassila Hachchi vanwege hem naar Amerika vluchtte om eenzelfde soort situatie is natuurlijk uiterst pijnlijk. Maar goed voor hem dat zij onderdeel is van de islamitische schaamte- en zwijgcultuur.’


Daarbij doelt Roos op het plotselinge vertrek in 2016 van Wassila Hachchi (38) uit de Tweede Kamer. Het D66 Kamerlid van Marokkaanse afkomst schreef in haar afscheidsbrief dat ze vertrok om ‘een bijdrage te leveren aan de campagne van Hillary Clinton en te leren van internationale politiek’, maar volgens Roos is die opgegeven reden dus een doekje om de bedenkelijke waarheid te bedekken.

Het hele verhaal kunt u lezen via blendle