Nieuwe liefde ex vrouw Raymond van Barneveld overlijdt aan hersenbloeding

0

Piet, de nieuwe liefde van Silvia, de ex-vrouw van darter Raymond van Barneveld, is afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Op Facebook schrijft ze vol verdriet: “Wat een bizarre dag. Vanochtend nog samen & nu niet meer. Mijn maatje, mijn soulmate. Jou te verliezen aan een hersenbloeding, ineens uit het niets. Hoe kan dit nou?! Waarom.. Waarom.. Wat ga ik jou missen erg missen!!!! Mijn hart huilt, ik ben gebroken schat! 12-02-20 onze datum Ik zal je nooit vergeten!!!!”


Silvia had vorig jaar eindelijk weer haar liefdesgeluk gevonden. Ze had een loodzware periode achter de rug nadat haar huwelijk met Barney na 25 jaar strandde. De darter was verliefd geworden op de veel jongere Britse Julia met wie hij inmiddels samenwoont.

Sylvia en Piet leerden elkaar kennen via Facebook: “We zaten een beetje te praten op Messenger, je kent het wel. Beetje praten. En toen dacht ik: Hehe, eindelijk een normaal iemand die komt met leuke vragen. Toen vroeg hij: zullen we een keer een kopje koffie drinken? Toen zei ik: ja, leuk! Lekker ventje.”


Silvia had stiekem de hoop op een nieuwe liefde opgegeven. “Ik had niet verwacht dat het me nog zou gebeuren na alles wat ik heb meegemaakt.”

Share.