Zij mag nieuwe relatie ontkennen: Nieuwe foto’s laten zien hoe verliefd ANDRE HAZES en MONIQUE weer zijn!

0
Aan de fotoreeks die Monique Westenberg maandag op internet zette over haar vakantie met zoontje Dre (5) met papa André Hazes in Florida wordt vandaag een opmerkelijke reeks toegevoegd. En die nieuwe foto’s vertellen toch een heel ander verhaal dan wat Monique Nederland probeerde wijs te maken. Beweerde Monique dat er van een hereniging met Andre, laat staan een huwelijk, geen sprake was de nieuwe foto’s laten zien dat de liefde tussen Monique en Andre er weer vanaf spat.

Het is weekblad Privé die André Hazes, zijn ex Monique en zoontje Dre (5) wist op te sporen in Florida waar zij als gezin een maandje vakantie vierden. En de Privé-fotograaf Wesley de Wit kwam terug uit de Verenigde Staten met heel andere ‘plaatjes’ dan die Monique afgelopen maandag op haar Instagram publiceerde.


Privé’s hoofdredacteur Evert Santegoeds schrijft vandaag bij die foto’s: “Mag ik u een geheimpje vertellen wat ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG nog niet weten? We waren in Amerika! Onze ster-reporter EDWIN BREDIUS zocht samen met fotograaf WESLEY DE WIT naar de naald in de hooiberg en vónd, zowaar, het gezinnetje dat daar als ONE HAPPY FAMILY vakantie vierde. In een resort waar verder geen Nederlanders te vinden waren, verlieten zij nauwelijks hun kamer. En áls zij dat deden, dan was het om daar even te zwemmen, te knuffelen en aan het water te genieten van het wéér teruggevonden geluk.”

Dan: “Terug in Nederland doet Monique alsof er niets aan de hand is, dat er geen verzoening heeft plaatsgevonden en ook niet getrouwd zal worden. MAAR ZIJ WEET DUS NIET VAN HET BESTAAN VAN DEZE INTIEME FOTO’S, DIE EEN HEEL ANDER VERHAAL VERTELLEN DAN HUN AFSTANDELIJKE PLAATJES VAN DE DISNEY-FOTOGRAAF!,” aldus Santegoeds.


En wie de foto’s ziet in het nieuwe nummer van weekblad Privé dat vandaag, woensdag, in de winkel ligt kan niet anders concluderen dat de liefdestaferelen die zich daar ook voor de lens van de fotograaf afspeelden, aan duidelijkheid niets te wensen over laten. We zien Andre en Monique op een strandbedje, hand in hand. Hij met zijn hand op haar dij. In het zwembad, in een innige omstrengeling. Met zijn drieën als one happy family in een liefdevolle omhelzing. Als dit geen verzoening is, wat is het – na alles wat tussen hen is gebeurd – dán?

André Hazes en Monique Westenberg en kleine André, hun 5-jarig zoontje, maakten de reis naar Florida.  ‘om te kijken welke vorm’ ze in de toekomst nodig hebben als gezin. De gezinsmaand was volgens de afgelopen weekend teruggekeerde Monique wel een mooie tijd. “We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.”

Daar bleef het volgens Monique bij. Dat er een huwelijk met André aan zat te komen ontkende ze met klem. “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!” Maar de foto’s in weekblad Privé vertellen toch een heel andere verhaal….t

Monique en André hebben roerige jaren achter de rug. André heeft tussendoor een relatie gehad met presentatrice Brigdet Maasland (47) en met Sarah van Soelen. In maart 2021 jaar gingen André en Monique uit elkaar, enkele maanden nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Hazes ging vrijwel meteen samenwonen met nieuwe liefde Sarah van Soelen. Die relatie was geen lang leven beschoren. In september werd bekend dat Hazes voorlopig niet zou optreden vanwege een burn-out. Hij is ‘emotioneel uitgeput’. Voor heel 2022 is zijn agenda leeg geveegd.

Begin april maakte Monique, met een foto op Schiphol, bekend dat zij met Dreetje naar Amerika vertrok waar Andre Hazes toen al verbleef, om daar tijd als gezin door te brengen. “Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”