Nieuwe ellende voor RACHEL: Ook ANDRE HAZES oudste kinderen voelen zich benadeeld en mengen zich in erfenis-zaak

0

Nog meer ellende voor Rachel? Ook Andrés oudste kinderen mengen zich in erfenis-zaak omdat zij zich tekort gedaan voelen. “Nathalie en Melvin zijn akkoord gegaan met hun kindsdeel, hun legitieme portie zoals die was vastgelegd. Maar daarover was toen ook al discussie,” weet een insider. “Er werd verondersteld dat Andrés villa, die uiteindelijk is getaxeerd op 800.000 euro, maar 400.000 euro waard zou zijn. Daarop hebben ze toen ja gezegd, maar nu horen we heel andere bedragen dan waarmee zij destijds hebben ingestemd.”

De rechter bepaalde afgelopen donderdag in een door Roxaenne Hazes aangespannen kort geding tegen haar moeder dat Rachel geen erfgenaam is van André, maar zich voorlopig wel zo mag blijven noemen. Ook moet ze stukken ie ze nooit wilde delen overdragen aan dochter Roxeanne. Stukken die moeten bewijzen dat Roxeanne en haar broer Andre benadeeld zijn bij de verdeling van de erfenis van haar hun vader. Het maakt dat de oudste kinderen van de volkszanger, dochter Nathalie uit Hazes eerste huwelijk met Annie, die na hun scheiding trouwde met Andrés broer Joop en oon Melvin, die geen Hazes meer wil heten, uit Andres tweede huwelijk met de reeds lang overleden Ellen, nu ook argwanend zijn geworden.


Een goede bron in de omgeving van die twee oudste kinderen zegt vandaag op de pagina Privé in De Telegraaf: “Twee dagen na de crematie van André, in oktober 2004, werden Nathalie en Melvin uitgenodigd door een man* die zichzelf toen betitelde als ’executeur testamentair’. Die vertelde hun dat Rachel zo snel mogelijk door wilde met haar leven en hun daarom een ’goed voorstel’ deed om tussen hen de zaken meteen goed te regelen.” Uit het testament blijkt immers dat zij alleen recht hebben op een kindsdeel. André wilde zijn jongste dochter en zoon duidelijk bevoordelen boven de oudste twee.

De bron z3egt in de krant ook: “Nathalie en Melvin zijn akkoord gegaan met hun kindsdeel, hun legitieme portie zoals die was vastgelegd. Maar daarover was toen ook al discussie. Er werd verondersteld dat Andrés villa, die uiteindelijk is getaxeerd op 800.000 euro, maar 400.000 euro waard zou zijn. Daarop hebben ze toen ja gezegd, maar nu horen we heel andere bedragen dan waarmee zij destijds hebben ingestemd. Het gaat ineens over veel meer rekeningen en nog een huis. Er was dus veel meer geld dan zij op dat moment te horen hadden kregen.”


“Er werd ook voorgespiegeld dat in de toekomst weinig royalty’s te verwachten waren uit plateninkomsten en rechten, omdat cd’s nog nauwelijks werden verkocht. Al met al: het gaat nu over onbekende rekeningen en heel andere bedragen dan Nathalie en Melvin destijds te horen hebben kregen, en het lijkt er op zijn zachtst gezegd, en voorzichtig uitgedrukt, op dat zij dus ook Andrés oudste kinderen tekort heeft gedaan. Ik vermoed dat zij dat nu wel willen laten uitzoeken. Daar hebben we het tenminste wel over gehad.”