Nieuwe Donald Trump look René Froger zorgt voor hilariteit bij kijkers Beau

0

De nieuwe Donald Trump-look van René Froger zorgt voor opschudding en hilariteit. Froger presenteerde zij nieuwe look bij de talkshow ‘Beau’. Kijkers wisten niet wat ze zagen toen René Froger (60) aan tafel aanschoof. De zanger lijkt de look geleend te hebben Donald Trump (74).

René Froger zat bij Beau aan tafel  om te praten over zijn deelname aan Sterren op het Doek. In Sterren op het Doek worden BN’ers geportretteerd door drie schilders, terwijl Özcan Akyol een interview afneemt. “Ik vond het heel leuk om te doen”, vertelt de zanger over zijn deelname.


Maar wat de kijkers meer boeide was het nieuwe uiterlijk van René dat veel weg had van de look van Donald Trump. ‘Zie ik het nu goed, heeft René Froger de pruik van Trump geleend?’ vroeg een kijker op twitter zich af. ‘Froger begint steeds meer op Donald Trump te lijken’, meent een  een ander. ‘Make Froger great again’, grapt een derde, aanhakend op de slogan van de Amerikaanse president.

Froger gaat in een lege Johan Cruijf ArenA in gesprek met Özcan Akyol over zijn jeugd, zijn liefde voor zijn ouders en hoe het is om al 40 jaar aan de top te staan. Sterren op het Doek is zaterdag 5 december om 20:40 uur te zien op NPO 2.