Pagina titel ...
woensdag, april 8
Nieuw huis van TIEN miljoen! Koning van het gravel, Roger Federer, wordt vastgoedmagnaat

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De bouwtekening van het huis in het Zwitserse Wollerau dat nu klaar is
De ouders van Federer, Robert en Lynette, gaan in een deel van het huis wonen
Luxe alom...
Het grote terras kijkt uit over het meer van Zurich
Het stulpje van Federer in Dubai. Natuurlijk met tennisbaan.
Zijn huis in het Zwitserse dorp Valbella

De koning van het gravel, Roger Federer, lijkt bezig te zijn zijn geld in vastgoed te steken.

Had hij al een penthouse in Dubai, waar hij buiten het tennisseizoen woont en traint, en een huis in het Zwitserse wintersportdorp Valbella hij kan nu ook zijn intrek nemen in zijn nieuw stulpje in het Zwitserse Wollerau. De bouw van het tien miljoen dollar kostende huis aan het meer van Zürich is klaar. Binnenkort trekken Federer, vrouw Mirka, hun vier kinderen en de ouders van de tennisser erin.

De drie verdiepingen tellende villa heeft meer dan 500 vierkante meter aan leefruimte. Met zeven slaapkamers biedt de villa, in tweeën gesplitste villa, genoeg ruimte voor Federers gezin en zijn ouders. In een deel gaan de ouders van Federer wonen. Zij runnen de Roger Federer Foundation, een stichting die opkomt voor minder bedeelde kinderen in Zwitserland en Zuid-Afrika, het geboorteland van Lynette. Maar ook passen zij op de kinderen van de beste tennisser ter wereld als die op tournee is, waarbij hij doorgaans wordt vergezeld door zijn vrouw Mirka, een voormalige tennisster die ooit nummer 76 van de wereld was, met wie hij in 2009 trouwde.

Federer en zijn vrouw Mirka en hun vier , jonge kinderen, bewonen het andere deel van het huis. In 2009 werden Roger en Mirka de trotse ouders van tweeling dochters, Myla en Charlene. En op 6 mei 2014 kwamen daar de tweeling Leo en Lenny bij.

Bij de keuze van Federer om in Wollerau te gaan wonen zal ongetwijfeld meegespeeld hebben dat de plaatst een van de grootste financiële centra ter wereld is en de belastingen er erg laag zijn.

Roger lijkt een deel van zijn gewonnen prijzengeld, de teller stat nu op bijna 90 miljoen dollar, in vastgoed te investeren. Hij is ook eigenaar van een luxe appartement in Dubai, waar hij buiten het seizoen zijn conditie en ‘slagvaardigheid’ op peil houdt. Ondanks het feit dat het in Dubai vaak bloedheet is voelt Federer zich in het oliestaatje prima thuis. “Ik kan hier in alle rust trainen.”

En als Federer het te warm krijgt in Dubai kan hij nog altijd verkassen naar zijn huis in het Zwitserse dorp Valbella, in het Lenzerheide-Valbella skigebied in het kanton Graubünden. Hij kocht dit huis in 2008. Het is een Zwitserse stijl gebouwd, van alle comfort voorzien, chalet. Op het terrein natuurlijk ook een tennisbaan.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0