Nieuw avontuur voor ANGELA SCHIJF: Zet Antwerps herenhuis te koop voor 1.4 miljoen euro

0

2023 wordt voor Flikken-ster Angela Schijf een avontuurlijk jaar. Om te beginnen heeft Angela haar Antwerpse herenhuis in de verkoop gezet. Wie 1.4 miljoen betaalt mag zich de nieuwe eigenaar noemen. Eerst maar even binnenkijken?

Acteurskoppel Angela Schijf (43) en Tom Van Landuyt (55) hebben hun herenhuis in Antwerpen te koop gezet voor bijna 1,4 miljoen euro. “2023 brengt sowieso een nieuw avontuur”, schrijft Angela Schijf op Instagram bij een foto van een tekoop-bord aan haar gevel.


Angela Schijf liet in het verleden al weten dat ze op termijn de stad wou verlaten. “Ik zou best de stad uit willen”, zei de actrice een paar jaar terug in de Nederlandse Flair. “Er zijn nog geen concrete plannen, maar ik ben daar wel mee bezig. Misschien dat de komende jaren wel wat reuring brengen op dat vlak.” Dat lijkt nu dus gebeurd te zijn.

De in Antwerpen heeft een woonoppervlakte van maar liefst 468m², met nog een extra kelderverdieping van 110m². De kamers hebben parketvloeren, hoge plafonds, sierschouwen en lambrizeringen. Er zijn maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een halfopen keuken, een hobbyruimte, speelkamer, bureauruimte én een aantrekkelijke stadstuin. BINNENKIJKEN BIJ ANGELA?