NIET WEER TOCH? Familie MEILAND gaat op zoek naar Frans vakantiehuis (en Martien wil paddo’s proberen)

0

Niet weer toch? De familie Meiland gaat op zoek naar vakantiehuis in Frankrijk. “We zijn natuurlijk hartstikke blij dat het chateau in Frankrijk verkocht is,” aldus Martien. “Maar we zijn wel weer opzoek naar een ander huis in Frankrijk, voor de voyage.”

Vrijdagmiddag verscheen de eerste aflevering van de podcast Wat Goéééd! online. Volgens de Meilandjes een ‘positieve podcast’ waarin Martien en Erica Meiland samen de week doornemen. In de aflevering vertellen ze opzoek te zijn naar een vakantiehuis in Frankrijk. “We zijn natuurlijk hartstikke blij dat het chateau in Frankrijk verkocht is,” aldus Martien in de podcast. “Maar we zijn wel weer opzoek naar een ander huis in Frankrijk, voor de voyage.”


Erica vraagt zich wel af wat Martien bedoelt met een huis voor de voyage. De voormalig kasteelheer maakt duidelijk dat het om een huis voor de vakantie gaat. “Een vakantiehuis ja.” of het er ook daadwerkelijk van komt is nog even de vraag. Erica laat wel weten haar twijfels te hebben bij het nieuwe optrekje: “Het is wel echt ver rijden.”

Meiland en Renkema bespreken in de podcast ook het programma Boerderij van Dorst, waarin Katja Schuurman vertelde dat ze door het gebruik van paddo’s bepaalde inzichten kreeg over haar scheiding van chef-kok Freek van Noortwijk. “Zou jij dat durven, zo’n paddo nemen?, vraagt Erica aan Martien die antwoord met: “Ik zou wel een keer willen ervaren wat zo’n paddo met je doet. Maar dan moet jij er wel bij zitten, want stel je voor dat je een toeval krijgt.” Erica zelf ziet een hallucinerende trip minder zitten. “Ik zou het niet durven.”


Zijn 65ste verjaardag vindt Erica een uitgelezen moment voor de paddotrip van Martien. “Dan kopen wij een doosje met paddo’s,” belooft Erica martien.

De Meilandjes keren komend najaar terug op televisie. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is onder meer de oplevering van het chateau, het huwelijk van dochter Maxime en de verhuizing binnen Noordwijk te zien.