Niet meer aanspreekbare Gordon afgevoerd met ambulance

0

Gordon is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Op dat moment zou de zanger niet meer aanspreekbaar zijn geweest. Wat er precies aan de hand is met Gordon is nog niet duidelijk. Volgens zijn management zou zijn opname te maken hebben met zijn diabetes. Gordon kickte nu bijna twee jaar geleden in Zuid-Afrika af van een drank-en drugsverslaving. Afgelopen tijd kreeg hij, naar eigen zeggen, een terugval, maar inmiddels zou hij nog slechts af en toe een glaasje wijn drinken. Ook de coronacrisis ook een flinke weerslag op de gemoedstoestand van de zanger die ook actief is in de horeca. Volgens de zanger ziet hij zijn opgebouwde vermogen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Rondom het huis van Gordon in Blaricum, dat recent verkocht werd door de zanger, was er zaterdagavond een hoop consternatie toen de presentator werd afgevoerd met een ambulance. Wat er precies aan de hand is met Gordon is nog niet duidelijk. Hij zou niet meer aanspreekbaar zijn geweest toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht en uit voorzorg zijn opgenomen.


Zijn management laat zaterdagavond laat aan Shownieuws weten: “Zijn suiker is te hoog, dus hij is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.” Gordon heeft alsinds zijn 35e suiker diabetes type 2. Begin 2020 zei hij nog dat ‘mijn suiker niet per definitie beter is geworden, eerder slechter’. Volgens het management zou Gordon binnenkort het ziekenhuis weer mogen verlaten.

De coronacrisis heeft een flinke weerslag op Gordon. Met name zijn bankrekening lijdt enorm onder de sluiting van de horeca. De zanger ziet zijn kapitaal langzamerhand verdwijnen. “Mijn hart huilt…”


Gordon heeft meerdere horecazaken in Amsterdam die allemaal alt tijden gesloten zijn hebben door de coronacrisis. Op NPO Radio 2 liet hij afgelopen week weten dat als het zo langer doorgaat, hij het hoofd niet boven water kan houden. Zijn geld verdwijnt als sneeuw door de zon. “Alsof het door een soort trechter gaat.”

Dat heeft ook een flinke weerslag op de gemoedstoestand van de zanger. “Wat er met de horeca aan de hand is… Kijk, het is niet de enige branche die lijdt – we lijden allemaal – maar ik zal je eerlijk zeggen: mijn hart huilt elke dag, omdat ik mijn mensen niet kan zeggen dat ze weer naar hun werk kunnen en hun werk kunnen doen en ik mijn gasten niet kan ontvangen.”

“Ik heb zeven jaar lang alles opgebouwd en als je dan zo je imperium af ziet breken… Dat gebeurt op dit moment. Daar kan ik wel heel stoer over doen, maar je ziet je privétegoeden ook als een soort trechter verdwijnen om alles overeind te houden.”