Niemand mag weten dat LEON de nieuwe liefde van ex K3-tje JOSJE HUISMAN is

0

(Beeld: Instagram)

Een jaar nadat ze brak met de papa van haar kind, heeft Josje Huisman de liefde opnieuw gevonden hebben. Maar dat mag nog niemand weten.


Mei vorig jaar raakte bekend dat Josje en Cle Gyimah uit elkaar waren. Drie jaar eerder werd hun zoontje Kamari geboren. Intussen reist de 36-jarige zangeres Europa rond in haar camper. Volgens het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer maakt ze die reis niet alleen met haar kind, maar ook met een man die luistert naar de naam Leon.

“Dit is haar nieuwe vriend, Leon (36), een creative director uit Zwolle. Misschien ken je hem ook als de ex van influencer Mode Rosa. Sinds een aantal maanden is Josje teruggekomen uit België en ook in Zwolle gaan wonen met haar zoontje, dus dat is lekker dichtbij. Ze zijn nu samen op vakantie, lekker aan het touren met de camper van Jos!», schrijft Coldewijer op Instagram.


“De relatie wordt nog geheimgehouden naar de buitenwereld toe, maar Leon zal wel ontzettend trots zijn op zijn knappe verovering, want hij post al wel stiekem foto’s van haar. Welkom terug in Nederland, Jos. En veel geluk samen,” aldus Yvonne.

Twee weken geleden zei Josje een interview met de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat ze nog steeds single is, maar wel openstaat voor een nieuwe liefde. “En toch geloof ik nog steeds in de liefde. Het is niet uitgedraaid zoals ik voor ogen had en fijn was het natuurlijk niet. Ik had tijd nodig om alles een plaats te kunnen geven. Voor Kamari is het echter belangrijkst dat hij zijn mama ontspannen en gelukkig ziet. Het contact met mijn ex is bovendien nog goed, we zorgen samen voor ons kindje. Ik voel me intussen klaar voor een nieuwe relatie, maar ik ben niet naarstig op zoek. Het liefst kom ik gewoon iemand in het wild tegen,” knipoogde ze.