NICOL KREMERS, ex PETER GILLIS, deelt tegen betaling van net geen 20 dollar pikante beelden

0

Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis deelt tegen betaling van net geen 20 dollar pikante beelden van zichzelf op OnlyFans. Tegelijkertijd is er ook een nieuwe liefde…

Dit maakt ze donderdagvond zelf bekend op Instagram. Nicol post bij een pikante foto van zichzelf: “Hej lieve fans! Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten!”


Eerder deze week deed Nicol een bijzondere onthulling in een live-sessie op TikTok. Ze vertelde live dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Kortom: een nieuwe relatie. En daarbij zou het gaan om ene Patrick, een oud-werknemer van ex Gillis en de zoon van zangeres Hanny, bekend van Hanny en de Rekels en de hit Vanavond Heb Ik Hoofdpijn.

Vorige maand werd bekend dat Peter Gillis, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, niet langer samen is met Nicol: “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef hij op sociale media.  Hij schreef ook dat het voor hen beiden “beter” is als ze “een eigen weg inslaan”. “Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken.”


Er loopt nog altijd een mishandelingszaak tegen Gillis, waarbij Kremers betrokken is. Volgens het OM zou Gillis zijn vriendin in mei vorig jaar onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Kremers is in november van vorig jaar gehoord in deze zaak. Een exacte datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.